Deficit de 5,7 milioane euro la bugetul Consiliului Județean Suceava.  Majorările salariale nu sunt acoperite în totalitate - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Deficit de 5,7 milioane euro la bugetul Consiliului Județean Suceava.  Majorările salariale nu sunt acoperite în totalitate

De    •   Publicat acum 3 ani, 16 martie 2017   •   Fara comentarii

În ședința de astăzi, consilierii județeni suceveni au aprobat bugetul administrației județene, în valoare de 363 milioane lei la venituri și 389 milioane lei la cheltuieli.

Deficitul va fi acoperit din excedentul anilor precedenți, șeful CJ Gheorghe Flutur precizând că  ”excedentul vine de la rectificarea pozitivă din decembrie anul trecut, care ne-a dat această posibilitate”.

El a completat că, la cheltuieli, instituțiile au cerut 413 milioane lei, “dar nu am avut această posibilitate, am rediscutat de mai multe ori cu instituțiile bugetul”.

În urma recentelor creșteri salariale, fondul de salarii la instituțiile subordonate CJ a crescut de la 92 milioane la 138 milioane lei.

”M-aș fi bucurat să am mai mulți bani la drumuri, pentru că starea drumurilor nu este bună…

La Protecția Copilului bugetul e de 171 milioane lei, drumuri 37,2 milioane lei, la Spitalul Județean avem 10,4 milioane lei, aeroport 10 milioane lei, învățământ special 45,8 milioane lei, Muzeul Bucovinei 8,2 milioane lei, Centrul Cultural Bucovina 9,7 milioane lei, aparatul propriu 25,7 milioane lei”  a concluzionat Flutur.

Tot azi, legislativul a avizat indicatorii tehnico-economici pentru modernizări DJ 177 A Frasin – Stulpicani – Ostra – Tarnița – Holda, DJ 175 A Câmpulung Moldovenesc – Rarău, DJ 155 B Urecheni – Timișești – Boroaia, DJ 291 A Siret – Climăuți – Frătăuții Noi, DJ 172 D Teșna – Coșna, DJ 209 E Solonețul Nou – Pleșa, DJ Rădăuți – Frătăuții Vechi – Frătăuții Noi – Bilca – Vicovul de Sus, DJ 208 C Vulturești – Hârtop, DJ 209 K Marginea – Volovăț, DJ 209 A Mălini – Slatina – Găinești, DJ 174 Panaci – Glodu, DJ 209 G Vicovul de Sus – Straja – Brodina, modernizări centrul de educație incluzivă Gura Humorului și liceul Bivolărie, precum și studiul de fezabilitate pentru supraetajarea cu un nivel a corpului F ( 650 mp ) al Spitalului Județean Suceava, pentru secția cardiologie.

DAN PASCARU

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 16 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 16, 2017 @ 2:51 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nWNcua to the field below: