Tâlharul violator din Mitocul Dragomirnei, arestat preventiv. Alți 3 bărbați sunt cercetați pentru viol în același caz - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Tâlharul violator din Mitocul Dragomirnei, arestat preventiv. Alți 3 bărbați sunt cercetați pentru viol în același caz

De    •   Publicat acum 3 ani, 15 martie 2017   •   Fara comentarii

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat arestarea preventivă a lui Ioan Cuțitariu, aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de lipsirea de libertate în mod ilegal, viol şi a unei infracţiuni de tâlhărie calificată, comise asupra lui B. C. și pentru comiterea unei infracţiuni de lipsirea de libertate în mod ilegal şi a unei infracţiuni de tâlhărie calificată, comise asupra persoanei vătămate B.G.

În noaptea de 18 / 19.09.2016, în timp ce numiţii B.G. și B.C., ambii din Tişăuţi – Ipoteşti aşteptau un autoturism de ocazie în faţa Primăriei din Mitocul Dragomirnei au fost urcaţi cu forţa într-un autoturism de culoare neagră, în care se aflau 4 tineri de etnie rromă, printre care şi Cuţitariu.

După ce au ajuns în municipiul Suceava, la intersecţia cu strada Grigore Alexandru Ghica, s-au deplasat spre Dărmăneşti.

Autorii au oprit autoturismul pe un câmp şi sub ameninţarea unui cuţit i-au agresat fizic pe cei doi, le-au sustras mai multe bunuri, printre care două telefoane mobile şi suma de 500 lei.

De asemenea, toţi cei 4 autori au întreţinut pe rând acte sexuale normale cu numita B.C., prin constrângere şi împotriva voinţei acesteia.       

La data de 14.03.2017 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea preventivă a lui Cuțitariu pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale a tuturor participanților.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 15 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 15, 2017 @ 3:00 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string FNJKAX to the field below: