Indivizii din Dolhasca reținuți ieri pentru agresarea a trei persoane în fața unei discoteci, eliberați de judecătorii fălticeneni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Indivizii din Dolhasca reținuți ieri pentru agresarea a trei persoane în fața unei discoteci, eliberați de judecătorii fălticeneni

De    •   Publicat acum 2 ani, 15 martie 2017   •   Fara comentarii

Reținuți 24 de ore, plimbați cu duba, după care eliberați sub control judiciar: magistrații de la Judecătoria Fălticeni au refuzat să-i bage după gratii pe cei șapte indivizi din Dolhasca, care au fost reținuți ieri, deoarece au bătut trei persoane în fața unei discoteci din localitate.

Polițiștii orașului Dolhasca sprijiniți de Serviciul Investigații Criminale Suceava, au continuat cercetările privind infracțiunile de „lovire sau alte violenţe” și „distrugere” comise în noaptea de 08/09.03.2017, în fața unei discoteci de pe raza orașului Dolhasca, victime fiind un tânăr de 24 de ani, din județul Buzău și doi localnici unul de 27 de ani și celălalt de 17 ani, și au reușit identificarea autorilor, ca fiind  șapte bărbați cu vârste între 22 și 31 de ani, toți din orașul Dolhasca,

Ieri, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei șapte inculpați și sub aspectul comiterii infracțiunii de ”tulburarea ordinii publice și liniștii publice”, fiind reținuți pentru  24 de ore.

Ei au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, iar astăzi au fost prezentați la Judecătoria Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă.

În această după amiază, magistrații fălticeneni au decis că cei șapte indivizi de etnie romă nu prezintă pericol public și pot fi cercetați în continuare în stare de libertate, sub control judiciar, și au fost eliberați.

 

SORIN NICA

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 15 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 15, 2017 @ 6:43 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GMROd3 to the field below: