Conferința Anuală a Asociației CAR Învățământ Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Conferința Anuală a Asociației CAR Învățământ Fălticeni

De    •   Publicat acum 3 ani, 13 martie 2017   •   Fara comentarii

Duminică, 12.03.2017 în incinta unui restaurant din municipiul Fălticeni a avut loc Conferința Anuală a Asociației Casa de Ajutor Reciproc Învățământ Fălticeni IFN la care au participat 207 membri CAR din întreg județul Suceava.
Pe lângă Înregistrarea membrilor delegați s-a avut pe Ordinea de zi:

1. Prezentarea, discutarea și supunerea la vot a Raportului Consiliului Director privind activitatea desfășurată în anul 2016, precum și descărcarea de gestiune (aprobat în unanimitate).

2. Prezentarea, discutarea și supunerea la vot a Raportului de gestiune al activității pentru anul 2016 (aprobat in unanimitate).

3. Prezentarea, discutarea și supunerea la vot a Raportului de gestiune al activității pentru anul 2016 (aprobat in unanimitate)

4. Prezentarea, discutarea și supunerea la vot a Raportului Comisiei de cenzori pentru activitatea exercițiului financiar din anul 2016.

5. Prezentarea, discutarea și aprobarea Proiectului bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2017 (aprobat in unanimitate)

6. Prezentarea proiectului Hotărârii Conferinței, care va fi discutat, analizat și completat după caz de Conferința și aprobat prin vot  (aprobata in unanimitate).

7. Diverse – Anul 2016 a constituit pentru C.A.R. Învățământ Fălticeni I.F.N. cea mai bună perioadă de activitate profesională, fiind anul cu cele mai bune rezultate economico-financiare. Lucrările au scos în evidenţă o serie de realizări din care amintim: În anul 2016, CAR Învățământ Fălticeni a înregistrat o creștere netă de 2.503 de noi membri, de la 18.233 membri, câți existau la 31.12.2015, ajungând la 31.12.2016 la un număr de 20.736 membri, creșterea fiind cu 13,7% față de anul anterior. Îmbucurător pentru anul 2016, este faptul că se păstrează trendul ultimilor ani și nicio agenţie nu a înregistrat la finalul anului scăderea numărului de membri. În anul 2016 activele totale au crescut de la 63.114.385 lei cât erau la data de 31.12.2015, cu 20.427.364 lei, ajungând la un total de 83.541.749 lei, creșterea fiind cu 32,36% față de anul 2015. Prin aplicarea bonificării în mod diferențiat pentru cele 3 tipuri de fonduri, a rezultat o bonificare medie de 4,32%/an. Putem afirma fără să greșim că bonificarea fondurilor membrilor CAR este peste media dobânzilor practicate la depozite de către alte instituții financiare, fapt ce a susținut ca an de an fondurile să fie protejate împotriva inflației iar membrii CAR să fie consecvenți în constituirea prin acumulări lunare sau ocazionale a acestor fonduri. Categoriile de persoane care pot beneficia de serviciile pe care le oferim sunt atât salariații din sistemul de învățământ cât și orice alte persoane care obțin venituri de natură salarială sau din pensii, atât din mediul bugetar cât și din cel privat. Ca perspectivă, se are în vedere deschiderea de noi agenţii şi consolidarea celor 23 deja existente, astfel încât să putem veni în întâmpinarea cât mai multor persoane din jud.Suceava care au nevoie de un ajutor o anumită perioadă de timp.

Cei care sunt interesaţi de beneficiile de a fi membri C.A.R. Învățământ Fălticeni pot accesa site-ul www.car-invatamant.ro sau sună gratuit la 0800 827 227 ​pentru mai multe informaţii.

 

 

Departamentul de Relații cu Publicul – CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI

 

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 13 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 13, 2017 @ 3:32 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string T81ygB to the field below: