Vitezoman prins de radar de două ori în doar 10 minute - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Vitezoman prins de radar de două ori în doar 10 minute

De    •   Publicat acum 3 ani, 12 martie 2017   •   Fara comentarii

 

 

Poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu cei de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi consumului de băuturi alcoolice, cât şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acţiunii au fost constatate 4 infracţiuni. De asemenea, au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.430 lei, din care 56 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 6 permise de conducere, din care 4 pentru viteză şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Tot în cadrul acestei acțiuni, polițiștii l-au prins două ori pe un tânăr care a depășit cu mult limita de viteză legală. Tânărul de 21 de ani din județul Neamț, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, cu viteza de 127 km/h, în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere. Ulterior, acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea acelaşi autoturism pe DN 2E, pe raza localității Clit cu viteza de 110 km/h. El a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut inclusiv dovada de circulaţie eliberată cu 10 minute mai devreme.

De asemenea, un bărbat de 29 de ani, din județul Iaşi, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe  DN 2H, pe raza comunei Vicovu de Jos, cu viteza de 104 km/h, în localitate. El a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

 

SORIN NICA

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 12 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 12, 2017 @ 1:44 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5zRNIP to the field below: