Trei țigani din Șcheia, prinși de jandarmi în timp ce spărgeau mașini în plină zi prin Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Trei țigani din Șcheia, prinși de jandarmi în timp ce spărgeau mașini în plină zi prin Suceava

De    •   Publicat acum 3 ani, 9 martie 2017   •   Fara comentarii

*cei doi jandarmi care i-au prins pe țigani se aflau în timpul liber

 

 

Joi, 9 martie a.c., în jurul orei 14.00, doi subofițeri jandarmi aflați în timpul liber, au observat, pe Strada Narciselor din municipiul Suceava, trei tineri care se deplasau printre autoturismele parcate în zonă și care staționau în zona unora dintre acestea. Având în vedere că tinerii se uitau prin geam în interiorul mașinilor, cei doi subofițeri au considerat că activitatea acestora este suspectă, continuând observarea lor.

La un moment dat, cei trei tineri s-au apropiat de un autoturism de teren, iar unul dintre aceștia a aruncat cu un obiect în geamul din partea dreaptă – față, ulterior continuându-și deplasarea. În scurt timp, cei trei au revenit la autovehicul, oprindu-se lângă acesta.

Jandarmii au anunțat telefonic colegii aflați în serviciu și i-au interceptat pe cei trei tineri.  Un echipaj de jandarmerie a ajuns imediat la fața locului, constatând că persoanele în cauză sunt F. Elvis, de 19 ani și doi minori în vârstă de 16 ani, toți din comuna Șcheia. De asemenea, jandarmii au constatat că pe scaunul din partea dreaptă – față al autoturismului se afla o poșetă și o mapă cu documente, precum și faptul că geamul mașinii prezenta o urmă de lovitură.

Tinerii au fost conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, iar ulterior au fost predați Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.

 

DAN PASCARU

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 9 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 9, 2017 @ 4:18 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PB82h6 to the field below: