Mirela Adomnicăi, noul prefect al Sucevei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Mirela Adomnicăi, noul prefect al Sucevei

De    •   Publicat acum 3 ani, 8 martie 2017   •   4 comentarii

Executivul a adoptat în ședința de astăzi o serie de hotărâri de Guvern privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice.

Prima hotărâre îl viza pe Constantin Harasim, care a fost înlăturat cu câteva luni înainte de a ieși la pensie, în locul lui fiind numită pesedista Mirela Elena Adomnicăi.

Harasim a ajuns subprefect în anul 2012, cu sprijinul PNL și, după o pauză scurtă în care a fost înlocuit cu Atanasă Nistor, a revenit ca subprefect, iar pe data de 3 aprilie 2015 a fost investit în funcțiade  prefect în locul lui Florin Sinescu. Astăzi, el și-a pierdut fotoliul cu toate că era susținut de ALDE, aliații PSD la guvernare, și plătește, probabil, prețul apropierii de Gheorghe Flutur.

Mirela Adomnicăi a fost deputat PSD în perioada 2004-2008, director al Casei Județene de Pensii și director executiv al AJOFM Suceava.

 

DAN PASCARU

Ziarul de pe Net

 

HARASIM la investire: “Promit că principala mea preocupare va fi de a menține Instituția Prefectului la fel de credibilă și demnă de respect” SINESCU: “Am înțeles că Dumnezeu are o lecție pentru fiecare !”

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 8 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 8, 2017 @ 6:49 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Dacă nu i-a ieșit să fie șeful consiliului județean, iată că Stan se instalează de facto ca prefect al Sucevei punînd-o în fereastra palatului, dacă tot n-a reușit să o fuckă iar deputat, pe păpușa retro Mirela.

 2. Ai!AI!AI! spune:

  Nu e adevarat!Se perfecteaza preferinta unui prefect perfect!

  • Consilierul spune:

   A!A!A! Ești un PSD-ist murdar si pupincurist.Serviciul la primărie trebuie răsplătit. Traseismul te-a ajutat prin rude.?

 3. Ai!AI!AI! spune:

  Ia te uita ce consilier informat!Acum chiar as fi curios cine presupui ca sunt!Cand primaria va decide sa isi restaureze cladirea as fi bucuros sa prind eu contractul!Daca imi raspunzi pana luni, mi-ar fi de folos,pt ca luni seara dispar un timp din targ si din tara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string CJCViH to the field below: