Trei gospodării cuprinse de flăcări, la Putna - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Trei gospodării cuprinse de flăcări, la Putna

De    •   Publicat acum 3 ani, 7 martie 2017   •   Fara comentarii

 

Azi-dimineață, în jurul orei 05:00, Militarii Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus şi ai Detașamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităţilor Putna, Bilca, Voitinel, Vicovu de Sus şi Gălăneşti, au intervenit cu 8 autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Putna.

La sosirea echipajelor, ardeau violent mai multe anexele gospodăreşti şi acoperişurile a trei locuinţe, existând pericol de propagare la proprietăţile învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 10:00.

Din cele trei gospodării afectate, la prima, au ars adăpostul de animale pe 50 de metri pătraţi şi acoperişul casei pe 130 de metri pătraţi. S-au degradat 20 de metri pătraţi de tavan, pereţii interiori şi bunuri casnice.

La al doilea proprietar, au ars acoperişul şi mansarda casei pe 130 de metri pătraţi, două anexe corp comun şi o magazie de lemne, pe o suprafaţă totală de 75 de metri pătraţi, circa o tonă de fân şi 10 metri cubi lemn de foc. S-au degradat 40 de metri pătraţi din tavanul casei, pereţii interiori, tâmplărie din PVC şi bunuri casnice.

Celui de-al treilea proprietar i-a ars acoperişul casei pe 75 de metri pătraţi şi s-au degradat 50 de metri pătraţi de tavan, pereţii interiori şi bunuri casnice.

Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale al primului proprietar afectat, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-a înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul caselor de locuit, cu bunurile aferente, precum şi o locuinţă învecinată.

 

SORIN NICA

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 7 martie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: martie 7, 2017 @ 1:18 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PYU63Y to the field below: