VIDEO Alertă falsă cu bombă la Fălticeni. O valiză suspectă a fost "dezamorsată" de pirotehniști - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

VIDEO Alertă falsă cu bombă la Fălticeni. O valiză suspectă a fost “dezamorsată” de pirotehniști

De    •   Publicat acum 3 ani, 5 martie 2017   •   1 comentariu

Un cetățean din municipiul Fălticeni a alertat autoritățile, astăzi, în jurul orei 13.20, după ce la porta casei sale, situate pe strada Ion Creangă din localitate, în apropiere de intersecția cu strada Pietrari, a găsit o valiză suspectă.

 

 

El a sunat la 112 și a raportat că o persoană necunoscută a lăsat valiza în fața porții sale și crede că ar putea fi vorba despre o bombă.

O echipă de pirotehniști și reprezentanții poliției s-au deplasat la fața locului, au izolat zona – porțiunea de stradă a fost închisă și au verificat coletul suspect.

Din fericire, a fost vorba doar despre o alertă falsă, iar în înteriorul valizei nu s-a găsit material explozibil. Un pirotehnist echipat corespunzător s-a deplasat lângă valiză, a legat-o cu un cablu pe care l-a pus pe lângă un stâlp de electricitate și apoi au tras valiza până în mijlocul străzii. După ce au văzut că aceasta nu a explodat, au procedat la deschiderea ei pentru a verifica interiorul.
Când au deschis valiza, pirotehniștii au găsit mai multe facturi și chitanțe, dar nimic altceva care ar fi putut pune viața în pericol proprietarului casei sau trecătorilor.

Proprietarul casei, Vasile Scutaru, ne-a declarat că este în conflict cu soția sa și a bănuit că aceasta ar încerca să se răzbune pe el și i-a pus o bombă ca să îl lichideze.

 

MIHAI SPÎNU

Ziarul de pe Net

 

    Print       Email

1 comentariu

  1. Tic spune:

    Oras mic ,mafie mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nFfAZq to the field below: