Hoți recidiviști, băgați după gratii la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Hoți recidiviști, băgați după gratii la Suceava

De    •   Publicat acum 3 ani, 24 februarie 2017   •   Fara comentarii

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaților GHERMAN CRISTINA ELENA, pentru săvârșirea unei infracţiuni de tentativă la furt calificat şi două infracţiuni de furt calificat și ROSTOȘ RADU, pentru săvârşirea unei infracţiuni de complicitate la tentativă la furt calificat, şi două infracţiuni de complicitate la furt calificat.

Potrivit probatoriului administrat în cauză de procurori, la data de 16.01.2017, în jurul orelor 10.30,  fiind ajutată de inculpatul Rostoş Radu, care a supravegheat perimetrul infracţional, inculpata Gherman Cristina Elena a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate C.I.V. din mun. Suceava, jud. Suceava cu intenţia de a sustrage bunuri şi fiind surprinsă de persoana vătămată a ieşit pe holul de pe casa scării, unde o aştepta inculpatul Rostoş Radu, ambii părăsind în fugă locul faptei, fără a reuşi să ducă la bun sfârşit rezoluţia infracţională,

La data de 17.01.2017, în jurul orelor 12.15, inculpaţii Gherman Cristina Elena şi Rostoş Radu au pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate C.E. din mun. Suceava, jud. Suceava, de unde inculpata Gherman Cristina Elena a sustras suma de 450 lei dintr-un portofel aflat într-o poşetă neagră, timp în care inculpatul Rostoş Radu i-a distras atenţia persoanei vătămate cerându-i o cană cu apă, aceştia împărţind ulterior banii.

La data de 28.01.2017, în jurul orelor 11.15, inculpata Gherman Cristina Elena a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate R.M. din mun. Suceava, jud. Suceava, de unde a sustras un telefon mobil marca Nokia, în timp ce inculpatul Rostoş Radu se afla în curtea locuinţei, asigurându-i paza. Fiind surprinşi de persoana vătămată cei doi au plecat, îndreptându-se spre zona Pieţii Centrale unde, în jurul orelor 11.27, au fost surprinşi de o patrulă de poliţie, care fusese anunţată despre faptul că persoana vătămată sesizase fapta prin SNUAU 112. În momentul în care au fost opriţi, asupra inculpatului Rostoş Radu a fost identificat telefonul mobil sustras în urmă cu scurt timp şi a fost predat ulterior persoanei vătămate.

Având în vedere natura şi gravitatea faptelor săvârşite de inculpați, precum și circumstanțele personale ale acestora, fiind recidiviști și cercetați pentru fapte similare, comise prin folosirea aceluiași mod de operare, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, prin Încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi nr. 3/AUP din data de 31.01.2017 s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare a mandatelor de arestare preventivă, a inculpaţilor GHERMAN CRISTINA-ELENA  și ROSTOŞ RADU, având în vedere faptul că aceștia s-au sustras de la urmărirea penală, iar prin Încheierea din 08.02.2017 a Judecătoriei Suceava s-a dispus confirmarea măsurii arestării preventive a inculpatilor și executarea mandatelor de arestare preventivă începând cu data de 07.02.2017, inculpații fiind trimiși în judecată în stare de arest preventiv.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Suceava.

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 24 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 24, 2017 @ 3:57 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string pzAAI8 to the field below: