Conferința "Five Steps to Entrepreneurial Success Leading Teams", la USV Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Conferința “Five Steps to Entrepreneurial Success Leading Teams”, la USV Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 23 februarie 2017   •   Fara comentarii

Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, în parteneriat cu „Liderii de Mâine” Suceava organizează, în perioada 28 februarie – 2 martie 2017, conferința pentru studenți și pentru lideri “Five Steps to Entrepreneurial Success Leading Teams with Excellence”.

Acțiunea presupune o suită de evenimente, dintre care amintim: conferința pentru studenţi, care va avea loc marţi, 28 februarie, în Aula corp E, între orele 12.00 – 17.00, şi conferința pentru lideri, care va avea loc joi, 2 martie 2017, Aula Corp E, între orele 18.00 – 20.00.

Evenimentul îi are ca invitaţi speciali pe Todd Geist, director al departamentului Leadership Development din cadrul Procter & Gamble SUA, companie care deține branduri de renume cum ar fi Ariel, Gillette, Pampers sau Braun, și Scott Liston, consultant strategic pentru startup-uri din SUA situate în top 500, cu o experiență de peste 20 de ani în financial leadership pentru diviziile președinților și vicepreședinților companiilor de vârf. Participanţii la conferinţă se pot înscrie la sesiuni gratuite de consiliere personalizată de 1 oră cu unul dintre invitaţii menţionaţi mai sus. Aceste sesiuni gratuite de consiliere se vor derula miercuri,1 martie 2017, la sediul Laboratorului de Incubare a afacerilor – INCUBAF din campusul universității.

Acest eveniment vine în completarea programelor similare desfăşurate de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava în domeniul antreprenoriatului: Erasmus for Young Antrepreneurs – BYE 8, Startup Europe University Network, proiectul Universitate Antreprenorială, derulat în parteneriat cu JA România și a programelor de voluntariat desfășurate de „Liderii de mâine” Suceava.

Participarea la conferinţă este gratuită şi presupune înregistrarea la următorul link: www.tinyurl.com/fitzuica, aferent conferinței pentru studenţi, sau prin confirmare la adresa de email bizsuceava@gmail.com, în cazul conferinței pentru lideri.

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 23 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 23, 2017 @ 8:13 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZUtJtt to the field below: