Buget mai mare la Fălticeni în acest an. ZdpN prezintă lista investițiilor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Buget mai mare la Fălticeni în acest an. ZdpN prezintă lista investițiilor

De    •   Publicat acum 3 ani, 23 februarie 2017   •   Fara comentarii

 

Bugetul municipiului Fălticeni pe acest an va fi 50.776.730 lei, din care venituri proprii 20.591.780 lei.

Anul trecut proiectul de buget a fost de 47.669.000 lei.

În acest an cheltuielile vor fi la nivelul de 56.074.830 lei, deficitul de 5.298.100 lei fiind acoperit din excedentul anului 2016.

Investițiile pentru acest an se ridică la valoarea de 7.821.600 lei și includ expertiză tehnică pentru consolidarea sediului Primăriei și pentru reabilitare termică, reabilitări termice la școlile  Ioan Ciurea, Alexandru Ioan Cuza  și la colegiile  Mihai Băcescu  și  Nicu Gane, continuarea lucrărilor la grădinița de pe strada Stadion Sportiv, amenajarea noii maternități, lucrări în continuare la spital, expertize tehnice reabilitări termice la corpul B al muzeului  Ion Irimescu,  la sala  Aurel Băeșu  și la microhotelul complexului sportiv  Nada Florilor,  reabilitarea parcurilor  Mihai Eminescu  și de pe Aleea Nucului, actualizare documentație restaurare casa memorială Mihail Sadoveanu,  expertize tehnice pentru reabilitarea străzilor 1 Mai, Nicolae Beldiceanu, Anton Holban, Cuza Vodă, Pietrari, Ștefan cel Mare, Ion Dragoslav, Ana Ipătescu, Sucevei și bulevardele 2 Grăniceri și Revoluției, reabilitare aleea pietonală, reabilitare două poduri de pe DN 2.

Proiectul bugetului local a fost publicat pe  falticeni.ro  si la sediul Primariei.

Până pe 26 februarie persoanele sau organizatiile interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice, pe adresa poștală a Primăriei Falticeni sau pe adresa  falticeni@falticeni.ro.

 

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 23 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 23, 2017 @ 1:17 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string CRTgIA to the field below: