50 de jandarmi vor asigura ordinea la meciurile din weekend, la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

50 de jandarmi vor asigura ordinea la meciurile din weekend, la Suceava

De    •   Publicat acum 3 ani, 23 februarie 2017   •   Fara comentarii

În perioada 24-25 februarie a.c., 50 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică în zonele în care sunt organizate evenimente la care se estimează participarea unui număr mare de persoane.
Astfel, în cooperare cu lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, jandarmii vor acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de fotbal de sâmbătă, din cadrul Ligii a II-a, dintre echipele A.C.S. Foresta Suceava și A.S.U. Politehnica Timisoara, pe stadionul Areni din municipiul Suceava. De asemenea, jandarmii vor fi prezenți la meciul de handbal, din cadrul Ligii Naționale, dintre echipele C.S. Universitar Suceava și Dinamo București, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava, în data de 25 februarie, și la meciurile de volei (play-off-uri) din cadrul Diviziei A 2, dintre echipele C.S.M. LPS Suceava și CNNT Juniors Craiova, în sala de sport ,,Unirea”, în zilele de 24-25 februarie.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava au transmis suporterilor o serie de informații legate de aspecte de legalitate și de desfășurare în bune condiții a evenimentelor sportive :

 • legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţii sportive;
 • spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine;
 • este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;
 • este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire;
 • participanţii la manifestări sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Totodată, în data de 25 februarie a.c., jandarmii suceveni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării manifestării de protest autorizate, în fața Palatului Administrativ Suceava, intitulată ,,Susținerea actualei echipe de fotbal Steaua București în Liga I”.

“Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava recomandă participanţilor la această manifestare să respecte regulile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor, să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care observă producerea unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112”, au mai transmis reprezentanții IJJ Suceava.

 

SORIN NICA

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 23 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 23, 2017 @ 8:55 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yRFt54 to the field below: