Fundația FARA, singura organizație cu proiecte în Suceava nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fundația FARA, singura organizație cu proiecte în Suceava nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

De    •   Publicat acum 3 ani, 22 februarie 2017   •   Fara comentarii

 

Începând cu 20 februarie, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România a dat startul votului pentru Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială.

Fundația FARA are două nominalizări la Categoria Personalităţi care Susţin Asistenţa Socială : Premiul Instituția anului ( Fundația FARA România ) și Premiul pentru întreaga carieră în asistență socială ( Jane Nicholson, Președintă a Fundației FARA ).

Este singura instituție care activează în județul Suceava ce are nominalizări la această ediție a Galei.    

Votul este deschis publicului până pe 27 februarie, pe siteulhttp://poll.cnasr.ro/.

În 2016, Fundația FARA a împlinit 25 de ani de activitate în România și peste 5000 de copii sprijiniți.

În prezent, în raza Județului, Fundația are următoarele programe : deprevenire a abandonului școlar pentru 250 de copii din familii fără posibilități ( comunele Baia și Preutești ), Casa Sf. Nicolae de tip familial pentru copii lipsiți temporar sau permanent de grija părinților, Centre de recuperare pentru copii cu nevoi speciale (Centrul Emanuel din Suceava și Centrul Sf. Tereza din Spătărești ),Locuințe protejate pentru tineri cu dizabilități intelectuale ( Casele Sf Maria și Sf. Iosif din Comuna Fantana Mare și Casa Elisabeta din Cacica ).

Jane Nicholson este o britanică ce a venit în 1991 în România pentru a ajuta, voluntar, copiii din orfelinatele României.

Cinci ani mai târziu a deschis în Suceava prima casă de tip familial pentru acești copii.

VERONICA LĂCUREANU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 22 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 22, 2017 @ 6:31 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Tu662X to the field below: