ANCOM finalizează cea de-a patra licitație pentru multiplexurile de televiziune digitală terestră - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ANCOM finalizează cea de-a patra licitație pentru multiplexurile de televiziune digitală terestră

De    •   Publicat acum 3 ani, 21 februarie 2017   •   Fara comentarii

 

In urma celei de-a patra licitatii desfasurate de ANCOM pentru alocarea multiplexurilor de televiziune digitala, au fost adjudecate două noi multiplexuri locale în Iasi si Timisoara. 

M PLUS INVESTMENTS S.R.L Iasi si-a adjudecat multiplexul local din Iasi pentru care va achita o taxa de licenta in valoare de 8.000 euro, iar NOVA MEDIA S.R.L. Timisoara a castigat un multiplex local pentru Timisoara, suma ce urmeaza a fi achitata fiind tot 8.000 euro.

Taxele de licenta urmeaza a fi achitate catre bugetul de stat in termen de cel mult 90 de zile calendaristice de la data anuntarii rezultatelor.

Ambele multiplexuri sunt acordate pentru o perioada de 10 ani, iar castigatorii pot lansa serviciile imediat dupa obtinerea licentei din partea ANCOM si vor avea obligatia de a pune in functiune un emitator in termen de 1 an de la data obtinerii licentei.

Multiplexul digital reprezinta un grup de programe de radiodifuziune si televiziune, servicii multimedia suplimentare si alte date asociate de identificare transmise de la statiile de emisie catre utilizatorii finali pe cale radio terestra, utilizand modulatie digitala in limitele unui canal de televiziune standard/bloc de frecventa.

Prin intermediul fiecarui multiplex national se pot furniza servicii de televiziune digitala terestra la nivelul intregii tari, in timp ce multiplexurile regionale si locale vor acoperi fiecare cate o anumita zona de alocare ce poate fi echivalenta cu un judet, respectiv o localitate.

 

MIHAELA BRACON

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 21 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 21, 2017 @ 9:51 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string eQJ2lw to the field below: