Guvernul PSD dezvoltă turismul pe hârtie: Sucevița a devenit stațiune turistică de interes național, iar Pojorâta de interes local - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Guvernul PSD dezvoltă turismul pe hârtie: Sucevița a devenit stațiune turistică de interes național, iar Pojorâta de interes local

De    •   Publicat acum 3 ani, 16 februarie 2017   •   1 comentariu

În ședința de astăzi a Guvernului, comuna Sucevița a fost atestată ca stațiune turistică de interes național.

Același statut a primit și Borsec (județul Harghita).

De asemenea, 10 localități sau zone componente ale unor localități au primit atestare ca stațiuni turistice de interes local : Baia de Fier – județul Gorj, Boghiș – județul Sălaj, Colibița – județul Bistrița-Năsăud, Moisei – județul Maramureș, Negrești Oaș – județul Satu Mare, Pojorâta – județul Suceava, Sângeorgiu de Mureș – județul Mureș, zona Băile Banffy – municipiul Toplița, județul Harghita, zona Băile Ocna Dej – municipiul Dej, județul Cluj, zona Moinești-Băi – municipiul Moinești, județul Bacău.

“Prin promovarea ca stațiuni turistice de interes național sau local, aceste localități vor avea șanse mari în atragerea de finanțări nerambursabile, în condițiile în care unele programe de finanțare impun existența atestării ca stațiune turistică.

După completările făcute astăzi, în total sunt atestate ca stațiuni turistice de interes național 43 de localități, iar 57 de localități au primit atestatul de stațiuni turistice de interes local”,  menționează Guvernul.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 16 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 16, 2017 @ 2:41 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. chirila marius spune:

  AM AUZIT CA JOHANNIS VREA REFERENDUM ANTICORUPTIE.NU FITI FRAIERI SA VA DUCETI DEOARECE ARTICOLUL 16 DIN CONSTIUTIA ROMANIEI9(1991),SPUNE CLAR:,,NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE!”PUTEȚI SA-L ADUCEȚI ÎNAPOI PE REGE,PT CA DE FAPT,EL NICI NU E PRESEDINTE!ASTFEL LEGIFERAȚI ȘI ACȚIUNILE CRIMINALE DIN ULTIMII 27 DE ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string v4tsIc to the field below: