Partidul Verde: "Orice politician să prezinte cazierul atunci când este propus pentru o funcție de demnitar" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Partidul Verde: “Orice politician să prezinte cazierul atunci când este propus pentru o funcție de demnitar”

De    •   Publicat acum 3 ani, 13 februarie 2017   •   2 comentarii

Președintele filialei Suceava a Partidului Verzilor, Dan Acibotăriță, consideră că politicienii ar trebui să fie receptivi la acele cereri ale manifestanților care sunt normale și de bun-simț.
Una dintre aceste cerințe este și cea privitoare la obligativitatea prezentării cazierului atunci când o persoană este propusă pentru o demnitate publică.

“Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că una din cerințele celor care protestează astăzi, și anume ca orice politician să prezinte cazierul atunci când este propus pentru o funcție de demnitar, este una normală și de bun șimt. Dacă ai pretenția la un simplul român, ca la angajare, să prezinte cazierul, este și normal ca și unui om politic să-i ceri acest lucru”, a transmis Acibotăriță.

 

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 13 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 13, 2017 @ 7:24 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. mario spune:

  Bună seara.Citeam mai deunăzi că un anume Alex Stefănescu,om cunoscut in Suceava aducea omagii serviciilor pe un post de televiziune.Mai sa fie.Astia de la servicii se pricep la:ascultarea telefoanelor,deflorarea spațiului privat prin diverse mijloace,presiuni făcute asupra cetățenilor și un fel de judecată publica,așa pe NV-eu de parcă în România nu există instituții abilitate care să aplice legea conform Constituției.Adică eu consider că există instituții specializate în judecarea cetățenilor(presupuși corupți,pt ca ,oricum e cam varză ce fac ei),instituții abilitate prin constituție, care este voința poporului.De tras de timp ,trag cât pot atât în detrimentul cetățeanului și nu numai.Din căte văd legea ân România se aplica pe ochi frumoși.Și te miri de ce cetățenii ies în stradă și protestează…la minus șpe grade.Dați-i bice!

 2. Jos penalii spune:

  O initiativa de bun simt. Cine are cazier nu ar trebui sa aiba acces la funcţii politice. Da’ ce se fac aia de la Psd ca mai toti sunt cu dosare penale? Aia pe cine trimit în Parlament?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 62g9hW to the field below: