PSD Suceava își reafirmă sprijinul pentru Liviu Dragnea: "Dacă va fi nevoie chiar printr-un mare miting" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PSD Suceava își reafirmă sprijinul pentru Liviu Dragnea: “Dacă va fi nevoie chiar printr-un mare miting”

De    •   Publicat acum 3 ani, 11 februarie 2017   •   5 comentarii

Până la capăt cu liderul partidului Liviu Dragnea și Guvernul Grindeanu ! Cel puțin așa susțin comunicatorii organizației județene PSD Suceava într-un comunicat de presă transmis astăzi, în care refac traseul președintelui Ioan Stan și a parlamentarilor Virginel Iordache, Alexandru Rădulescu, Cătălin Nechifor și Emilian Havrici. Cei 5 au participat la 6 întâlniri zonale cu primarii și președinții organizațiilor Locale PSD, unde au fost dezbătute evenimentele social politice actuale precum și activitatea Parlamentului și a Guvernului României din ultima perioadă.

Ceea ce urmează în comunicat pare desprins din epoca Ceaușescu, cu entuziasm, elogii, laude și atașament reafirmat: “Cei care au luat cuvântul au analizat obiectiv cauzele care au condus la criza social politică în care ne aflăm, au identificat disfuncționalități în comunicarea intențiilor guvernului, dar în unanimitate și-au exprimat intenția de susținere a Guvernului Grindeanu și solidaritatea cu liderul Partidului Social Democrat, președintele Liviu Dragnea,  menționând faptul că acesta este și mesajul majorității din comunitățile pe care le reprezintă – acei mulți susținători ai PSD care și-au exprimat opinia în mod democratic prin vot și care își exprimă în continuare susținerea față de acest guvern dacă va fi nevoie chiar printr-un mare miting.”

Uitând că prim-ministrul Sorin Grindeanu a avut mai bine de o lună la dispoziție să se ocupe de buget, timp pe care l-a pierdut pe furiș, cu Ordonanțe de Urgență date la ceas de seară, vina lipsei bugetului este azvârlită peste gardul Palatului Cotroceni: “De asemenea primarii prezenți și-au exprimat nemulțumirea pentru faptul că bugetul Romaniei a fost atât de târziu adoptat, încă nepromulgat, din cauza atitudinii președintelui Klaus Iohannis care a întârziat cât a putut validarea primului ministru, fapt ce se răsfrânge negativ atât asupra economiei naționale cât și a comunităților locale.”

Mai mult, chiar dacă 80 % din sumele alocate de la centru vor fi direcționate către primării de către Administrația Finanțelor Publice Locale și doar 20% de către Consiliul Județean Suceava, primarii PSD  “așteaptă cu scepticism și neîncredere în obiectivitatea președintelui Consiliului Județean Suceava și majorității liberale.”

Chiar dacă nu au scos în evidență lipsa finanțării pe proiectele începute în județ, primarii social-democrați îi dau înainte cu laudele și odele: ei au salutat cu mare bucurie și deschiderea sesiunii 2017 pentru depunerea proiectelor în Programul Național de Dezvoltare Locală și suma considerabilă alocată Ministerului Dezvoltării pentru derularea acestui program prin care vor fi finanțate lucrări foarte importante pentru comunitățile locale.

 

Poate după această laudă de sine, PSD Suceava va catadicsi să răspundă la o întrebare simplă: De ce Teleorman, județul președintelui Liviu Dragnea, a primit mai mulți bani decât întreaga Regiune Nord-Est?

 

DANIEL BOGHIȚĂ

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 11 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 11, 2017 @ 3:17 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

5 comentarii

 1. iasmine spune:

  lingai ca de obicei

 2. partidul te vrea... prost spune:

  Parazitii astia de la Psd nu inceteaza cu discursul agresiv si manipulator. Exact tactica asta a scos majoritatea populatiei in strada. Astia chiar nu inteleg ca cetatenii s-au saturat de spagari si hoti?
  Daca justitia isi urmeaza cursul normal mai toti de la Psd se vor alege cu o vacanta la racoare.

 3. Tic spune:

  Capatul e lung, cit coda la iepure.

 4. IOAN spune:

  Comunicat de comuniști împuțiți, același discurs hidos, tot ce nu merge in Romania e din cauza lui Iohanis, Băsescu, multinaționale, Soros etc. Odioși, retardati, penali. Ășa sunt marea majoritate a membrilor PSD, o clasa politica de care ne este scârbă și trebuie să dispară.

 5. Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu Wa Za Banga spune:

  Adevărul este că…că nu există partide de stînga autentice şi nici de dreapta. Toate partidele, cu membrii ei cu tot, sunt reminescenţele fostului PCR, ulterior FSN, iar conducătorii lor provin din eşalonul 2 al PCR, “Ciubucarii”. Poate n-ar fi de condamnat faptul că partidele înfiinţate post-revoluţionar, după 1989, au membri din fostul PCR, dar, timp de 27 de ani acestea nu au dovedit altceva, decît că sunt puse pe distrugerea ţării şi umplerea buzunarelor membrilor acestora. De românul de rînd, “le-au durut la bască”. Uitaţi-vă în ce hal e Fălticeniul! Nici PSD-iştii, nici PNL-iştii n-au făcut nimic! Ce mi-e Tofan, ce mi-e Coman? Spital neterminat de 30 de ani, maternitatate desfiinţată, canalizare nefuncţională şi asfaltare de cacao pe strada Sucevei, asta în “mandatul” mingigarului cu 4 clase, dar cu 2 facultăţi.NIMIC, NIMIC, NMIC, bun şi care să funcţioneze. Vai de mama noastră de calici. Calici şi cu pretenţii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string I8vJqD to the field below: