Jandarmii suceveni țin sub observație “Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Jandarmii suceveni țin sub observație “Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei

De    •   Publicat acum 3 ani, 10 februarie 2017   •   Fara comentarii

 

În weekendurile 10 – 12 februarie şi 17 – 19 februarie, 30 de jandarmi, împreună cu poliţişti şi lucrători I.S.U. vor acţiona pentru desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor prilejuite de Serbările Zăpezii  de la Vatra Dornei.

Jandarmii montani vor fi prezenţi pe pârtiile de schi, pe traseele de afluire a participanţilor la manifestări, precum şi în zona în care se organizează spectacole, fiind pregătiţi să ia măsuri în caz de tulburare a ordinii publice sau să intervină în situaţii de accidentări pe pârtie sau de rătăcire a turiştilor pe traseele montane.

Având în vedere afluenţa mare de public, în special la spectacolele organizate în apropierea pârtiei, Inspectoratul de Jandarmi recomandă participanţilor la manifestări să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, să evite conflictele de orice natură, să respecte indicaţiile jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine publică, iar în situaţia producerii unor fapte antisociale să se adreseze echipajelor de ordine publică sau să solicite sprijin la numărul de urgenţă 112.

De asemenea, jandarmii suceveni recomandă turiştilor să utilizeze un echipament adecvat pentru practicarea schiului şi snowboardului, să nu folosească pe pârtiile ori traseele de schi automobile sau orice alt tip de vehicul şi să nu coboare pe pârtiile sau traseele de schi pentru agrement utilizând sănii, dispozitive improvizate sau alte materiale.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 10 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 10, 2017 @ 11:43 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ongGKk to the field below: