ISU Suceava continuă programul “Salvator din pasiune” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ISU Suceava continuă programul “Salvator din pasiune”

De    •   Publicat acum 3 ani, 10 februarie 2017   •   Fara comentarii

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava continuă programul de voluntariat  Salvator din pasiune.

Interesul crescut pe care cetățenii l-au manifestat încă de la lansare a condus la reanalizarea posibilităților instituționale și identificarea soluțiilor care să permită înscrierea tuturor celor care doresc să se alăture echipajelor de intervenție în misiunile specifice, fără ca accesul acestora să fie condiționat de numărul locurilor disponibile.

Incepând de pe 13 februarie, ISU Suceava va demara etapele ce presupun recrutarea și înscrierea solicitanților, pentru ca ulterior analizării dosarelor să fie încheiate contractele de voluntariat.

Lansat în luna mai a anului trecut, programul urmărește valorificarea și susținerea activităţilor de voluntariat, ca expresie a implicării, solidarităţii şi responsabilităţii civice şi valorii profesionale a acestora, materializată în sprijinul acordat comunităților pe timpul situațiilor de urgență, dar și pentru prevenirea lor.

Voluntarul este persoana care îndeplinește următoarele condiții : vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, apt din punct de vedere medical, să nu fi fost condamnat pentru săvârșirea de infrancțiuni cu intenție, să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul serviciilor ISU, să nu fie angajat în cadrul ISU, să nu fie angajat / desfășoare activitatea în cadrul serviciilor voluntare sau private pentru situații de urgență.

Perioada de înscriere și depunere a dosarelor este 13 – 27 februarie la sediul Inspectoratului de pe strada Universităţii Suceava, analiza dosarelor se va face până pe 6 martie, iar între 7 și 14 martie vor fi semnate contractele de voluntariat.

Candidații admiși vor fi informați telefonic pentru a se prezenta în vederea semnării contractelor și furnizarea informațiilor necesare următoarelor activități.

Informaţii suplimentare se pot obţine de pe pagina de internet www.pompierisv.ro

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 10 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 10, 2017 @ 11:19 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string eLV7OQ to the field below: