BALAN: “PSD pregătește terenul pentru a șantaja primarii” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

BALAN: “PSD pregătește terenul pentru a șantaja primarii”

De    •   Publicat acum 3 ani, 9 februarie 2017   •   1 comentariu

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a făcut azi o declarație de presă prin care atrage atenția că  “PSD aruncă povara guvernării pe umerii administrațiilor locale, fără să le asigure și banii necesari”.

El susține că Guvernul nu mai poate să acuze pe nimeni că nu poate guverna și implementa, de îndată, promisiunile făcute în campanie.

Balan a descifrat înșelătoria :  “Guvernul a promis, iar de plătit trebuie să plătească alții, în speță administrațiile locale.

N-ar fi fost rău nici așa, dacă Guvernul ar fi transferat din principalele impozite sumele necesare de bani.

Din păcate, Dragnea și Grindeanu, prin bugetul pentru anul 2017, vor îngropa în datorii administrațiile publice locale și le vor salva doar pe acelea care sunt conduse de primari PSD.

E trist că trebuie să spun că Guvernul Grindeanu-Dragnea a abandonat deja programul de guvernare pe baza căruia a primit votul popular și transferă tot greul guvernării pe administrațiile locale”.

Uitând  de racolările pe care și PNL le făcea când era la putere, Balan avertizează că  “vom auzi, cât de curând, de cazuri în care primării sărace vor intra în imposibilitate de plată.

Prin bugetul pe anul acesta și prin ordonanțele de guvern de la începutul anului, nu fac decât să pregătească terenul pentru a șantaja primarii, atunci când vor solicita sume pentru echilibrarea bugetelor locale”.

 

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 9 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 9, 2017 @ 2:59 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. mario spune:

  Bă românașilor,vă așteaptă ceva crunt și nu de acum ci de 2-3 ani.Eu trâmbițez contra corupției de 20 de ani dar nimeni nu aude.S-o vedea….
  Și popii o mai bulucesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string R3RI5N to the field below: