42 de posturi vacante la ISU Suceava. Gradul de dotare cu tehnică – 62 % - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

42 de posturi vacante la ISU Suceava. Gradul de dotare cu tehnică – 62 %

De    •   Publicat acum 3 ani, 7 februarie 2017   •   Fara comentarii

 

În prezent, gradul de dotare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava cu tehnică de intervenţie, autovehicule de transport şi utilaje este de 62,6 %, din care mijloace de transport auto 50 % din necesar,  mijloace pentru prevenirea şi stingerea incendiilor 80,5 % din necesar,  mijloace şi tehnică de geniu 36,8 % din necesar,  mijloace de protecţie nucleară, biologică şi chimică 33,3 % din necesar;  tehnică, aparatură, echipamente medicale 56 % din necesar.

La capitolul dotări, în cursul anului 2016 ISU a primit o motopompă remorcabilă de mare capacitate, 5 motopompe transportabile, un autocamion Iveco, o autopompă  de lucru cu apă şi spumă MAN, o autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate mărită Scania, 2 microbuze transport personal la intervenţie.

În sprijinul executării misiunilor, ISU are în folosinţă de la Consiliul Judeţean un autoturism Dacia Duster, 3 autoturisme Dacia Logan, un autoturism Dacia Solenza, un autoturism Dacia 1307, un microbuz Fiat, 20 motopompe Koshin, un utilaj de debitat, un sonar, un balon de iluminat cu generator de curent şi o dronă.

La data de 31.12.2016, statul de organizare al Inspectoratului era încadrat în proporţie de 92,9 %.

“Există o viziune a ocupării posturilor pe priorităţi, pornind de la posturile din subunităţile de intervenţie şi continuând cu cele de strictă specialitate care nu sunt atractive din punct de vedere al programului de lucru şi al beneficilor materiale.

Situaţia de personal la finele anului 2016 se prezintă stabilă, existând echilibru între numărul de pierderi şi intrările de personal”  se menționează într-un comunicat.

Posturile prevăzute în organigrama ISU Suceava sunt 846, iar cele încadrate 804.

Majoritatea angajaților ( 391 ) au vârsta cuprinsă între 31 și 40 ani.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 7 februarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 7, 2017 @ 1:32 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string aOAeUn to the field below: