Protest pe străzile Sucevei: “În democrație, hoții stau la pușcărie !” Peste 1.000 de protestatari în fața sediului Prefecturii

 

În această seară, câteva sute de suceveni au participat la un nou protest în urma modificărilor aduse legislației penale.

După câteva zeci de minute petrecute în fața bisericii romano-catolice, ei au mărșăluit pe bulevard spre Primărie, apoi pe strada Universității spre catedrală și au revenit în zona centrală.

Unul dintre organizatori a precizat, la plecare, că  “având în vedere că încă nu avem un răspuns  ( de la Jandarmerie – n.r. )  pentru traseul pe care l-am cerut, o să vedem ce măsuri o să luăm”.

 

Cea care a dat tonul scandărilor a fost tânără care folosea un tub în loc de portavoce.

Participanții au scandat  “Dacă vă pasă, ieșiți din casă !”,  “Uniți salvăm toată România !”,   “DNA, DNA, asta e ancheta ta!”,  “În democrație hoții stau la pușcărie !”  și au purtat steaguri șipancarte.

 

 

Pe întreg parcursul protestului, participanții au fost secondați de jandarmi și polițiști.

La câteva minute după plecarea în mars, 8 jandarmi s-au postat în zona sensului giratoriu din spatele Casei Culturii, la câțiva zeci de metri de sediul PSD, așteptând venirea protestatarilor.

 La această oră, în fața sediului Prefecturii Suceava numărul protestatarilor depășește 1.000 de participanță, care continuă să scandeze: “Alde și PSD, aceeași mizerie”, “Jos Guvernul”, “Hoții, hoții”, “Cine nu sare, nu vrea schimbare” și “PSD, ciuma roșie”.

DAN PASCARU

Ziarul de pe Net

2 comentarii la „Protest pe străzile Sucevei: “În democrație, hoții stau la pușcărie !” Peste 1.000 de protestatari în fața sediului Prefecturii

 • 2 februarie 2017 la 7:18
  Permalink

  Bravoo00000! aveti tarie si caracter:Sa speram ca vom iesi mai multi in strada si sa facem psd-ul sa cedeza retragind ordonatile pe justitie .

  Răspunde
 • 2 februarie 2017 la 9:18
  Permalink

  Un gest onest si plic de curaj din partea sucevenilor. Au demonstrat ca sunt solidari cu marile orase ale tarii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JqLDZL to the field below: