Cazuri cu autori necunoscuți rezolvate de judiciariștii suceveni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Cazuri cu autori necunoscuți rezolvate de judiciariștii suceveni

De    •   Publicat acum 2 ani, 31 ianuarie 2017   •   Fara comentarii

Peste 150 de poliţişti suceveni judiciarişti au desfăşurat, timp de două zile, o amplă acţiune în vederea identificării autorilor în cauze înregistrate cu autori necunoscuţi.

Au fost intensificate activităţile investigative şi de cercetare penală, au fost efectuate cercetări în peste 20 de cauze şi au fost audiate peste 200 de persoane în vederea obţinerii de date de interes operativ şi probării activităţii infracţionale în cauze de furt şi distrugere.

Poliţiştii au utilizat toate tehnicile investigative şi mijloacele procesuale reuşind să probeze activitatea infracţională a 10 persoane bănuite de furturi şi distrugeri.

Acţiunile poliţiştilor judiciarişti au fost susţinute şi de poliţiştii de ordine publică şi poliţiştii rutieri care au organizat filtre şi activităţi de monitorizare, precum şi de  mascații  Serviciului de Acţiuni Speciale.

În continuarea cercetărilor efectuate privind furtul comis de autori necunoscuți din locuinţa unei bătrâne de 88 de ani din Suceava, au fost identificaţi o femeie de 22 ani şi un bărbat de 61 ani, ambii din Şcheia.

Din verificări a reieșit că, în timp ce persoana vătămată era singură în casă, în interior au pătruns 2 persoane necunoscute, bărbat şi femeie.

Bărbatul i-a distras atenţia cerându-i o cană cu apă, iar femeia a profitat de neatenţia reclamantei şi i-a sustras din poşetă 450 lei.

Au fost continuate cercetările privind furtul comis de un tânăr necunoscut în dauna unui bărbat de 24 ani  din Iaslovăţ, conducător auto la  o firmă de curierat, ocazie cu care a fost identificat autorul faptei în persoana  unui tânăr de 19 ani din Rădăuți, fiind recuperat integral și prejudiciul de 2350 lei.

În continuarea cercetărilor efectuate referitor la distrugerea reclamată de  un bărbat din municipiul Suceava, când persoane necunoscute au lovit un autoturism parcat, spărgând luneta şi geamul portierei dreapta spate, precum şi distrugerile provocate la alte 3 autoturisme, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor  ca fiind un localnic de 16 ani, un tânăr de 17 ani din Câmpulung Moldovenesc şi un alt tânăr  de 17 ani din comuna Tulgheș, județul Harghita.              

Au fost continuate verificările în cauza privind un furt asupra unui bărbat de 56 de ani din Vatra-Dornei, căruia i-au fost sustrase din locuinţă o combină muzicală și două boxe, valoarea prejudiciului fiind de 1.000 de lei.

Un bărbat de 41 de ani, care cunoștea casa persoanei vătămate, a fost observat intrând în imobil.

Bărbatul a recunoscut fapta comisă și a restituit persoanei vătămate bunurile sustrase.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 31 ianuarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 31, 2017 @ 7:29 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string TGhfXt to the field below: