Zeci de persoane rănite într-un incendiu produs în clubul bucureștean Bamboo  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri nationale  >  Articolul curent

Zeci de persoane rănite într-un incendiu produs în clubul bucureștean Bamboo 

De    •   Publicat acum 2 ani, 21 ianuarie 2017   •   Fara comentarii

 

În urma incendiului produs azi-dimineață în clubul bucureștean Bamboo, 38 de persoane au ajuns la spitalele din capitală, din care 21 transportate cu ambulanţe SMURD şi SABIF (Serviciul de Ambulanță București-Ilfov) și 17 cu mijloace proprii. O singură persoană a fost intubată, este vorba despre o tânără internată la Spitalul Floreasca, care între timp a fost stabilizată. Nu au existat victime cu arsuri, ci doar cu intoxicații cu fum și hipotermii.

Potrivit pompierilor, incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea focarelor izolate şi pentru verificarea spaţiilor interioare.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, s-a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital.
De asemenea, oricine deține informații relevante despre alte posibile victime sau legate de izbucnirea incendiului pot suna la numărul respectiv de telefon.

*Cum s-au derulat operațiunile de stingere a flăcărilor
Astăzi dimineață, în jurul orei 04.00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la Clubul Bamboo, situat strada Tuzla din București. Planul Roşu a fost activat încă din primele momente ale intervenţiei. Arderea se manifesta la întreaga clădire și în cea mai mare parte aceasta s-a prăbușit imediat după izbucnirea incendiului.

La fața locului s-a constituit un punct de triaj al victimelor și au fost chemați la serviciu toți pompierii din turele libere.
La prima oră acţionau peste 24 autospeciale de stingere, 27 SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, Spital Mobil și echipajul pentru “Descarcerare Grea”.

Potrivit reprezentaților ISU Bucureșt-Ilfov, Clubul Bamboo funcționa fără a deține autorizație de Securitate la Incendiu.

Parchetul Tribunalului București a deschis un dosar penal în urma izbucnirii incendiului, iar administratorul Joshua Castellano a fost audiat de polițiștii din capitală.

Mai mulți clienți din club au declarat că în interior, înaintea incendiului, au existat mai multe persoane care au fumat. Cauza producerii incendiului nu este cunoscută până la această oră.

 

SORIN NICA

Sursa foto: ISU București-Ilfov

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 21 ianuarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 21, 2017 @ 10:59 am
 • Sub: Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JH48M9 to the field below: