Un violator din Dornești și un spărgător din Fălticeni, reținuți de polițiști - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un violator din Dornești și un spărgător din Fălticeni, reținuți de polițiști

De    •   Publicat acum 3 ani, 18 ianuarie 2017   •   Fara comentarii

Peste 150 de poliţişti judiciarişti au desfăşurat ieri o amplă acţiune în vederea identificării autorilor în cauze înregistrate cu autori necunoscuţi.

Au fost intensificate activităţile investigative şi de cercetare penală, au fost executate percheziţii domiciliare şi s-a reuşit soluţionarea a peste 20 de cauze cu autori necunoscuţi.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Rădăuți au desfășurat activități specifice de cercetare, investigare, verificare, identificare și prindere a autorilor în cauzele penale privind infracțiuni grave rămase cu autori necunoscuţi, comise în ultima perioadă pe raza municipiului Rădăuți.

Cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Dornești.

Cu ocazia descinderilor și în temeiul mandatelor de aducere emise de parchetul local au fost conduse la sediul poliției municipiului mai multe persoane suspecte.

În baza activităților investigative desfășurate s-a reușit identificarea și reținerea  unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din Dornești, bănuit pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol, în noaptea de 23 / 24 decembrie 2016, pe raza municipiului Rădăuți.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că o femeie de 56 de ani se întorcea spre casă de la o prietenă, urmând traseul Calea Bucovinei – Calea Cernăuţi, moment în care a fost acostată de un tânăr, care a forţat-o să întreţină relaţii sexuale într-o zonă lăturalnică, iar apoi i-ar fi sustras telefonul mobil personal.

În baza probatoriului administrat, suspectul va fi prezentat parchetului local cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare a măsurii arestării preventive.

Poliţiştii judiciarişti din cadrul Poliţiei Fălticeni au reuşit identificarea şi reţinerea unui tânăr bănuit de o tentativă de tâlhărie la o casă de schimb valutar.

În dimineața de 13 ianuarie un tânăr a încercat să sustragă bani dintr-o casă de schimb valutar situată pe Bulevardul 2 Grăniceri.

Cele două angajate ale societății s-au prezentat la serviciu, iar în momentul în care au ajuns au observat în faţa casei de schimb valutar un tânăr de aproximativ 25-30 ani, 1,80 m, atletic.

După ce au deschis casa de schimb, una dintre angajate a ieşit în zona destinată clienţilor pentru a afişa cursurile de schimb valutar, iar în momentul în care aceasta a deschis uşa pentru a intra în casieria unităţii, tânărul a încercat să intre în ghișeul operatoarelor cu intenția de a sustrage valori monetare.

Ulterior, acesta s-a speriat, părăsind în fugă incinta casei de schimb, fără să sustragă bunuri sau valori.

În urma activităţilor investigative desfăşurate de Biroul Investigaţii Criminale Fălticeni a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 27 ani din Fălticeni.

Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de tâlhărie, faţă de tânăr fiind dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 18 ianuarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 18, 2017 @ 1:08 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string oh76ku to the field below: