Fălticeneanul David MIRON şi suceveanul Alexandru RAŢĂ, la un pas de calificarea la un turneu final al Campionatului European de volei U19 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Fălticeneanul David MIRON şi suceveanul Alexandru RAŢĂ, la un pas de calificarea la un turneu final al Campionatului European de volei U19

De    •   Publicat acum 1 an, 11 ianuarie 2017   •   Fara comentarii

 

În perioada 12-15 ianuarie 2017, la Ploieşti, are loc faza a doua a preliminariilor Campionatului European de volei U19 (sub 19 ani, cadeţi), în care echipa naţională a României va lupta pentru calificarea la turneul final ce va fi găzduit de două ţări, Ungaria şi Slovacia.

 

Lotul nostru a efectuat un stagiu de pregătire centralizat la Centrul Olimpic de la Izvorani şi intră în competiţie mâine, când evoluează contra team-ului similar al Belgiei, începând cu ora 17:30. Celelalte meciuri ale tinerilor voleibalişti români au loc sâmbătă (împotriva Islandei) şi duminică (împotriva Portugaliei).

 

Din lotul naţional de 13 jucători, remarcăm prezenţa a doi jucători din judeţul nostru: fălticeneanul David MIRON şi suceveanul Alexandru RAŢĂ.

 

Născut în anul 2000, David MIRON a primit diploma „jucător de perspectivă” încă din anul 2013, fiind component de bază al echipei de speranţe CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, cu care a obţinut două titluri de vicecampion naţional. A mai fost selecţionat în naţională, dar la categoria „speranţe”, pentru Campionatele Balcanice din anii 2014 şi 2015. Va evolua pe postul de extremă.

 

Tot în vârstă de 16 ani este şi trăgătorul fals sau universal Alexandru RAŢĂ. Deja lider al echipei sucevene de cadeţi a Liceului cu Program Sportiv Suceava, unde îl are antrenor pe Tudor ORĂŞANU, cu care este şi coleg de echipă, în Divizia A2, la seniorii CSM Suceava (antrenor Victor PANCU), Alexandru este cel mai tânăr component al echipei.

 

Cadeţii, conduşi de pe margine de Stelian GHIŢUN, au şanse să câştige grupa sau, măcar, de a se clasa printre primele două din celelalte 8 ocupante ale locurilor secunde (corespunzătoare celor 8 grupe), pentru a-şi atinge obiectivul: calificarea la turneul final.

 

 

Filip MERARU

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 11 ianuarie 2017
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 11, 2017 @ 8:42 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string GBfwMa to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com