Tragedie în intersecția de la “Nordic” Suceava: două persoane au decedat după ce un autoturism de teren a lovit un taxi - Ziarul de pe Net - Pentru suceveni
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Tragedie în intersecția de la “Nordic” Suceava: două persoane au decedat după ce un autoturism de teren a lovit un taxi

De    •   Publicat acum 10 luni, 28 decembrie 2016   •   Fara comentarii

Accident rutier în municipiul Suceava. Două persoane au decedat28.12.2016, ora anunţării la 112 – 10:28Un alt accident rutier s-a produs în această dimineaţă în municipiul Suceava, în aceeaşi zonă în care o maşină a doborât un stâlp aseară (Nordic).De această dată, un autoturism de teren a intrat în coliziune cu un taxi, în urma accidentului fiind rănite grav două persoane, găsite în stare de inconştinţă de salvatori. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani şi o femeie de 74, care se aflau în momentul accidentului pe bancheta din spate a taxiului.Pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice şi au predat victimele echipajelor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care i-au transportat pe cei doi la UPU Suceava.Ulterior, din păcate, cei doi răniţi au fost declaraţi decedaţi.

Posted by ISU „Bucovina" Suceava on 28 Decembrie 2016

În această dimineață, un grav accident rutier s-a produs în intersecția  Nordic  din municipiul Suceava, după ce aseară un șofer băut a rupt un stâlp.

Un autoturism de teren a intrat în coliziune cu un taxi, în urma accidentului fiind rănite grav două persoane, găsite în stare de inconştinţă de salvatori.

Este vorba despre un bărbat de 70 de ani şi o femeie de 74, care se aflau în momentul accidentului pe bancheta din spate a taxiului.

Pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice şi au predat victimele echipajelor Serviciului de Ambulanţă, care i-au transportat pe cei doi la UPU.

Ulterior cei doi răniţi au fost declaraţi decedaţi.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 28 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 29, 2016 @ 12:11 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imagine cod de securitate

*

Please copy the string DgnBmM to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com