Jandarmii suceveni au dat 75 de amenzi pentru tulburarea ordinii publice - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Jandarmii suceveni au dat 75 de amenzi pentru tulburarea ordinii publice

De    •   Publicat acum 3 ani, 28 decembrie 2016   •   Fara comentarii

 

Jandarmii suceveni vor acţiona şi în zilele următoare pentru buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă, precum şi în sistem integrat, în cooperare cu efective ale Inspectoratului de Poliţie, pentru prevenirea tulburării ordinii publice şi a faptelor antisociale.

O atenţie deosebită va fi acordată manifestărilor organizate în ziua de 31 decembrie în Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Dolhasca, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc Vatra Dornei și Broşteni.

110 de jandarmi vor asigura, alături de lucrători ai Inspectoratului de Poliţie, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai structurilor de poliţie locală, măsurile de ordine publică la aceste evenimente.

În perioada 21 – 27 decembrie jandarmii au desfăşurat misiuni de asigurare şi de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, atât independent, cât şi în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie.

În această perioadă, au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în special pentru fapte de tulburare a ordinii publice.

De asemenea au fost confiscate bunuri în valoare de 2.117 lei şi au fost constatate 5 infracţiuni ( 2 de deţinere, transport sau comercializare de materiale pirotehnice, una de violență in familie, una de tentativă de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizația de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condițiile legii, una de trecerea pe un fond cu arma de vânătoare neînchisă în toc și în afara căilor de comunicație ).

Pe linia combaterii infracţiunilor silvice, jandarmii suceveni au aplicat sancţiuni în valoare de 700 de lei pentru comercializarea brazilor în locuri neautorizate, fiind confiscaţi 30 de brazi.

În ceea ce priveşte activităţile privind respectarea normelor legale vizând deţinerea şi comercializarea obiectelor artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice, pe strada Petru Rareș din Suceava a fost depistat un tânăr de 17 de ani care transporta cantitatea de 2.160 bucăţi petarde.

Jandarmii montani şi-au desfăşurat activităţile în zonele cu densitate mare de unităţi de cazare, în zonele de agrement şi în cele cu afluenţă considerabilă de turişti şi pe traseele turistice.

Nu au fost înregistrate situaţii care să impună intervenţia jandarmilor montani pentru salvarea şi evacuarea persoanelor aflate în dificultate.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 28 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 28, 2016 @ 1:13 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string U9k6WY to the field below: