Dragnea face a doua propunere de premier: Sorin Grindeanu, prim-ministrul PSD  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Dragnea face a doua propunere de premier: Sorin Grindeanu, prim-ministrul PSD 

De    •   Publicat acum 3 ani, 28 decembrie 2016   •   Fara comentarii

Președintele PSD Liviu Dragnea a organizat o conferință de presă la sediul partidului din Șoseaua Kiseleff, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național, în care a anunțat că va face o nouă propunere de premier: este vorba despre fostul ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Dragnea a spus că propunerea lui Grindeanu va fi transmisă oficial președintelui României Klaus Iohannis printr-o scrisoare semnată de el și de colegul de alianță Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit Mediafax, Sorin Mihai Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia înformatică.

În 1999 a avut o bursă Tempus pe o perioadă de 3 luni la Universitatea Bologna – Italia, în domeniul statistică socială, iar în 2001 a făcut specializări în domeniul : Educaţia adulţilor la Institutul für Erwahscnenbildung din Frankfurt – Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie.

În perioada octombrie 1998 – octombrie 2000 a fost preparator la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, apoi timp de un an a fost asistent la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, din noiembrie 2001 până în ianuarie 2004 a fost director la Direcţia pentru Tineret şi Sport Jud. Timiş, în următorii trei ani a deţinut funcţia de director general adjunct la Delpack Invest SRL, timp de câteva luni, în 2008, a fost director SC Ahm Smart SRL, iar din iunie 2008 până la alegerea ca deputat a fost viceprimar la Primăria Timişoara.

Grindeanu este președintele Consiliului Județean Timiș.

 

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 28 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 28, 2016 @ 6:11 pm
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string fmT8vR to the field below: