Iohannis nu a acceptat propunerea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru. Președintele a cerut majorității PSD+ALDE o nouă nominalizare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Iohannis nu a acceptat propunerea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru. Președintele a cerut majorității PSD+ALDE o nouă nominalizare

De    •   Publicat acum 2 ani, 27 decembrie 2016   •   Fara comentarii

Astăzi, la ora 12.00, președintele României, Klaus Iohannis, a făcut o declarație de presă prin care a anunțat că respinge propunerea PSD+ALDE pentru funcția de prim-ministru.

Iohannis nu a argumentat în vreun fel refuzul de a o numi pe Sevil Shhaideh, ci doar că a cântărit argumentele pro și contra și a decis să solicite majorității stabilite în urma votului din 11 decembrie să nominalizeze o altă persoană.

 

Sevil Shhaideh are 52 de ani și a fost timp de aproape 20 de ani director de servicii în Consiliul Judeţean Constanţa, iar în 2012, după numirea lui Liviu Dragnea la conducerea MDRAP, a fost secretar de stat în acest minister.

Liviu Dragnea a spus că nu are nici o relație de rudenie cu Sevil Shaideh.

Însă, Sevil Shhaideh s-a căsătorit în 2011, iar presa a scris că naşi de cununie au fost Liviu Dragnea şi şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu.

Liviu Dragnea a precizat însă, anul trecut, că Sevil Shhaideh nu îi este fină, deoarece în religia musulmană nu există termenul de naş, şi că la căsătoria acesteia i-a fost “martor”, alături de alte persoane.

“În religia musulmană nu există termenul de naş. Sunt martori. Atunci când se căsătoresc doi, un bărbat şi o femeie de religie musulmană, sunt unii care participă la acel eveniment şi care sunt martori. Nu există termenul de naş şi fin”, a spus Dragnea pentru Evenimentul Zilei.

El a adăugat că o cunoaşte pe Sevil Shhaideh de 15 ani, iar la căsătoria acesteia a fost martor alături de alte persoane.

Este interesantă reacția lui Liviu Dragnea, care a anunțat când a făcut nominalizarea că “eu nu voi mai veni cu o altă propunere. Dacă va fi refuzată, ne vedem în altă parte. Sevil Shhaideh este cetățean român și are toate drepturile”.

 

DANIEL BOGHIȚĂ

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 27 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 27, 2016 @ 12:21 pm
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string gXSvU6 to the field below: