"Surpriza" PSD pentru premier: Liviu Dragnea a propus-o pe fina Sevil Shhaideh - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri nationale  >  Articolul curent

“Surpriza” PSD pentru premier: Liviu Dragnea a propus-o pe fina Sevil Shhaideh

De    •   Publicat acum 2 ani, 21 decembrie 2016   •   Fara comentarii

Sevil Shhaideh este propunerea PSD și ALDE pentru funcția de premier. Astăzi, la consultările de la Palatul Cotroceni, după zile bune de așteptare, circul media făcut de președintele PSD Liviu Dragnea, care a refuzat să facă public numele propunerii sale, a luat sfârșit. Shhaideh, cea care i-a luat locul lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, când acesta a fost forțat să demisioneze ca urmare a condamnării cu suspendare, îi va lua locul șefului PSD și la Palatul Victoria.

Potrivit evz.ro, Liviu Dragnea a anunțat după consultările de la Cotroceni că propunerea de premier este  SEVIL SHHAIDEH, fost ministru al Dezvoltării. “O condamnare nedreaptă şi o lege profund neconstituţională nu mi-au dat posibilitatea să solicit această demnitate pentru mine deocamdată”, a precizat Dragnea.

“Eu nu voi mai veni cu o altă propunere. Dacă va fi refuzată, ne vedem în altă parte. Sevil Shhaideh este cetățean român și are toate drepturile”, a mai spus Dragnea.

Sevil Shhaideh are 52 de ani și a fost timp de aproape 20 de ani director de servicii în Consiliul Judeţean Constanţa, iar în 2012, după numirea lui Liviu Dragnea la conducerea MDRAP, a fost secretar de stat în acest minister.

Liviu Dragnea a spus că nu are nici o relație de rudenie cu Sevil Shaideh.

Însă, Sevil Shhaideh s-a căsătorit în 2011, iar presa a scris că naşi de cununie au fost Liviu Dragnea şi şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu.

Liviu Dragnea a precizat însă, anul trecut, că Sevil Shhaideh nu îi este fină, deoarece în religia musulmană nu există termenul de naş, şi că la căsătoria acesteia i-a fost “martor”, alături de alte persoane.

“În religia musulmană nu există termenul de naş. Sunt martori. Atunci când se căsătoresc doi, un bărbat şi o femeie de religie musulmană, sunt unii care participă la acel eveniment şi care sunt martori. Nu există termenul de naş şi fin”, a spus Dragnea pentru Evenimentul Zilei.

El a adăugat că o cunoaşte pe Sevil Shhaideh de 15 ani, iar la căsătoria acesteia a fost martor alături de alte persoane.

 

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziarul de pe Net

 

Sursa foto: Romania Libera

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 21 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 21, 2016 @ 2:17 pm
 • Sub: Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string isEQIW to the field below: