Cioloș nu va amâna reducerea taxelor: "Partidul Social Democrat să își respecte promisiunile și programul de guvernare prezentat cetățenilor înainte de alegerile parlamentare" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri nationale  >  Articolul curent

Cioloș nu va amâna reducerea taxelor: “Partidul Social Democrat să își respecte promisiunile și programul de guvernare prezentat cetățenilor înainte de alegerile parlamentare”

De    •   Publicat acum 2 ani, 13 decembrie 2016   •   2 comentarii

 

Prim-ministrul Dacian Cioloș nu a acceptat propunerea președintelui PSD Liviu Dragnea de a amâna reducerea unor taxe și a decis să respecte prevederilor Codului Fiscal. Premieriul a fost sunat, astăzi, de Dragnea, care i-a cerut să proroge pentru un an scăderea TVA-ului de la 20% la 19%, taxa pe stâlp și supracciza la carburant.

“În cadrul discuției telefonice cu domnul Liviu Dragnea, premierul Dacian Cioloș nu a confirmat că acceptă propunerile de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Prim-Ministrul a precizat că ia notă și analizează această propunere, dar trebuie avute în vedere mai multe aspecte legale și de oportunitate ale deciziei. 

Pe de altă parte, premierul Dacian Cioloș se așteaptă ca Partidul Social Democrat să își respecte promisiunile și programul de guvernare prezentat cetățenilor înainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie, asumându-și totodată responsabilitatea politicii fiscale și legislația adoptată deja în Parlament”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de Guvern.

 

Dacian Cioloș a reacționat și pe Facebook:

“Constat că discuția mea telefonică cu domnul Liviu Dragnea a produs ceva tulburare.

Pentru că văd tot felul de interpretări, simt nevoia să limpezesc două aspecte:

1. În cadrul discuției nu am spus că sunt de acord cu propunerea de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Am zis că o voi analiza, dar că trebuie avute în vedere mai multe aspecte atât legale cât și de oportunitate.

2. Analiza este limpede: acest Guvern nu se va atinge de Codul Fiscal. Cum este firesc, orice decizie de această amploare poate să fie luată, dacă se va considera necesar, doar de către viitorul guvern, legitimat de o majoritate în Parlament și de rezultatele alegerilor de duminică”.

 

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 13 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 13, 2016 @ 11:20 pm
 • Sub: Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Alin spune:

  Bravo Cilolos,cu toate ca nu ai fost agreat de votantii psd ,esti de partea lor,adica psd a promis taieri de taxe-mariri de salarii ca sa castige alegerile, cu toate ca stia ca nu sunt bani,dupa alegeri psd-ul si-a dat arama pe fata.Nu se mai pot reduce taxele. Acuma Ciolos lupta cu armele lor pastreaza taieriile de taxe si automat va duce la …… renuntarea de marire de salarii hahahahahaha.
  PSd-ul va multumeste si va asteapta peste 4 ani la vot hahahaha

  • Dorina spune:

   Minciuni pe linie din partea PSD. Vai de cei care au crezut in promisiuni. Nici nu s-au instalat in functii si deja s-au pus pe tras tepe.
   Pacat ca au votat iluzii. Acum toata tara este rosie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PfDdoc to the field below: