ISU Suceava are linie tehnică de întreţinere a echipamentelor individuale de protecţie - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ISU Suceava are linie tehnică de întreţinere a echipamentelor individuale de protecţie

De    •   Publicat acum 3 ani, 12 decembrie 2016   •   Fara comentarii

Sâmbătă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a avut loc recepţia unei linii tehnice de întreţinere a echipamentelor individuale profesionale.

Linia tehnică de întreținere a echipamentelor individuale de protecție vine în sprijinul forțelor de intervenție şi are rolul de a asigura igienizarea, curățarea și dezinfectarea echipamentelor utilizate de salvatori în misiunile specifice, precum și uscarea acestora.

Echipamentul a fost achiziționat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Linia tehnică de întreținere a echipamentelor individuale de protecție este compusă din maşină de spălat industrială ( capacitate 240 de litri ), care poate fi utilizată pentru curăţarea, igienizarea şi impregnarea costumelor de protecţie, bocancilor, cizmelor, mănuşilor, căştilor, harnaşamentelor aparatelor de respirat, măştilor faciale, costumelor de protecţie chimică şi altele; uscător pentru echipamentele spălate, cabină de uscare pentru cizme, bocanci şi mănuşi; compresor de înaltă presiune pentru încărcarea buteliilor cu aer comprimat; compartiment de spălare, curăţare şi igienizare manuală cu 3 chiuvete şi un dozator automat pentru realizarea concentraţiei substanţei de curăţare; hotă pentru aspirarea vaporilor produşi în urma procesului de curăţare; linie pneumatică cu 7 cuplaje rabatabile pentru curăţarea supapelor; banc de lucru pentru călcarea echipamentelor;  dulapuri cu rastele, pentru depozitare.

Containerul este izolat, are sistem de climatizare, sisteme de iluminare în interior şi la exterior şi este prevăzut cu două uşi de acces şi două ferestre.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 12 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 12, 2016 @ 1:02 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string UBlKV1 to the field below: