Braconieri prinși de jandarmi în masivul Giumalău - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Braconieri prinși de jandarmi în masivul Giumalău

De    •   Publicat acum 3 ani, 11 decembrie 2016   •   Fara comentarii

 

Ieri după-amiază, un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului Montan Câmpulung, în timp ce patrula în zona Izvorul Pojorâtei – Giumalău, a depistat 2 bărbaţi care aveau asupra lor două rucsacuri voluminoase şi o armă de vânătoare şi care se îndreptau spre un autoturism din apropiere, parcat la marginea pădurii.

La vederea jandarmilor, cele două persoane au abandonat rucsacurile şi au fugit în pădure.

Având în vedere terenul accidentat şi dificultatea acțiunii, au fost suplimentate efectivele de jandarmi.

În urma acțiunilor de verificare și urmărire, după câteva ore unul dintre cei doi bărbaţi a fost identificat în apropierea unei cabane forestiere, în zona pârâului Colbu.

 


Jandarmii au constatat că I.A., 38 de ani, din Moldoviţa împreună cu H.A., care deţinea o armă de vânătoare, au braconat o căprioară în zona masivului Giumalău.

În urma cercetărilor efectuate, jandarmii și lucrătorii Poliției Câmpulung Moldovenesc au descoperit în zona masivului Giumalău resturi animale și două cuțite folosite pentru tăierea căprioarei

Au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi braconaj cinegetic, inducerea în eroare a organelor de cercetare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cantitatea de vânat ( 44 kg ) a fost predată inspectorilor din cadrul Direcției Sanitare Veterinare, iar persoana în cauză și autoturismul au fost predate organelor de poliție din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în vederea continuării cercetărilor.

SORIN NICA

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 11 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 11, 2016 @ 1:34 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string we1R8X to the field below: