4 focuri de armă trase de polițiști pentru reținerea unui tânăr din Marginea care transporta material lemnos ilicit - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

4 focuri de armă trase de polițiști pentru reținerea unui tânăr din Marginea care transporta material lemnos ilicit

De    •   Publicat acum 3 ani, 9 decembrie 2016   •   Fara comentarii

 

Ieri dimineață, în timp ce desfăşura activităţi specifice pe linie de silvicultură pe DN 2E, în comuna Marginea, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Marginea a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare cu remorcă, ambele încărcate cu material lemnos.

Conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea, după care a pătruns în curtea unui imobil în construcție.

Conducătorul auto a coborât din mașină şi a intrat în locuinţă, fiind identificat ulterior de polițiști ca fiind un localnic de 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține documente legale pe proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul unui alt echipaj de poliție.

Ulterior, conducătorul autoutilitarei a ieșit din locuință, a desprins capul tractor de remorcă și a descărcat materialul lemnos, după care s-a pus în mișcare  cu intenția de a părăsi curtea și evitarea de a fi sancționat.

Un poliţist a filmat cu telefonul mobil activitatea ilicită fără a pătrunde pe proprietatea privată, însă bărbatul s-a arătat deranjat de acest lucru, a ieşit din curte şi a încercat să îi ia telefonul mobil poliţistului.

Fiind surprins de ceilalți polițiști, a fugit prin curțile și grădinile altor imobile din împrejurimi, fiind urmărit şi somat de poliţişti.

Întrucât acesta nu s-a supus somațiilor legale, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare și a tras 4 focuri de armă în plan vertical, fugarul fiind  imobilizat și încătușat.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi care a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca azi să fie prezentat Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 9 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 9, 2016 @ 2:20 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string kogvLR to the field below: