Ședinte de instuire pentru președinții secțiilor de votare din județul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ședinte de instuire pentru președinții secțiilor de votare din județul Suceava

De    •   Publicat acum 1 an, 5 decembrie 2016   •   Fara comentarii

 Palatul-Administrativ-Suceava-CJ-si-Prefectura-noiembrie-2014

Prefectura Suceava organizează astăzi și mâine ședințele de instruire a primarilor, secretarilor și a președinților birourilor electorale a secțiilor de votare cu privire la realizarea sarcinilor în organizarea şi desfăşurarea în bune condiții a alegerilor parlamentare de duminică.

Astăzi dimineață la sediul Casei de Cultură Suceava au fost convocați reprezentanții localităților din jurul municipiului reședință, iar după-amiază cei din jurul municipiului Fălticeni.

Urmează ca în cursul zilei de mâine să se deruleze ședințele în Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.

Pe 9 și 10 decembrie va avea loc distribuirea buletinelor de vot și a celorlalte materiale necesare votării pentru cele 555 secții de votare organizate la nivel județean.

Prefectura a achiziționat toate materialele necesare procesului electoral și a pus la dispozitia primarilor, în baza solicitării acestora, materiale necesare dotării secțiilor de votare.

“S-au dispus măsuri suplimentare de monitorizare a asigurării alimentării cu energie electrică a secțiilor de votare si măsuri de asigurare a ordinii și linistii publice, atât pentru zilele premergătoare zilei votului, cât și pentru data de 11 decembrie.

După încheierea proceselor verbale de numărare a voturilor, președinții birourilor electorale a secțiilor de votare se vor deplasa către Biroul Electoral Județean nr. 35 Suceava, conform programării, fluxul de acces fiind asigurat de personalul Inspectoratului Județean de Jandarmi”, se menționează într-un comunicat.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 5 decembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 5, 2016 @ 3:33 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Please copy the string qTizVd to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com