Șoferul unui microbuz școlar din Fălticeni, prins beat la prima oră a dimineții când mergea să aducă elevii - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Șoferul unui microbuz școlar din Fălticeni, prins beat la prima oră a dimineții când mergea să aducă elevii

De    •   Publicat acum 3 ani, 24 noiembrie 2016   •   1 comentariu

Microbuz politie

Probleme mari cu șoferii care nu pot renunța la băutură, chiar și atunci când, vorba românului, își pun mâncarea pe masă din învârtit covrigul.

Polițiștii fălticeneni l-au oprit, astăzi dimineață, pe şoferul unui microbuz şcolar care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și care, culmea, mergea să aducă la școală mai mulți copii.

Verificarea conducătorului auto s-a efectuat la ora 07.20, la ieşirea din municipiul Fălticeni spre oraşul Dolhasca. Bărbatul de 42 de ani conducea un microbuz şcolar şi urma să preia mai mulţi elevi pentru a-i transporta la unităţi de învăţământ din oraș.

Şoferul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare a alcoolemiei de 0,39 g/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul care ar fi putut produce o tragedie prin inconștiența sa a aflat că distracțiile de genul acesta costă scump. Polițiștii i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și i-au aplicat şi o sancţiune contravenţională în valoare de 1250 lei.

“Poliţiştii recomandă firmelor de transport să dea dovadă de responsabilitate în ceea ce priveşte activitatea pe care o prestează, mai ale s când beneficiarii serviciilor sunt copiii. Poliţiştii atrag atenţia prestatorilor de servicii în domeniul transportului rutier să respecte cu stricteţe legislaţia în vigoare. Totodată, solicităm cetăţenilor să nu apeleze la variante de transport neautorizate, punându-ţi viaţa în pericol”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Suceava.

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 24 noiembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 24, 2016 @ 11:13 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Puneți-l pe garduri! Cum îl cheamă? Nu credeți că părinții școlarilor trebuie să știe că peste trei luni același animal va fi la volanul microbuzului? Cine este angajatorul șoferului? Primăria Fălticeni? O școală din Fălticeni? O firmă care are contract cu primăria sau cu o școală din Fălticeni? Nici asta nu trebuie să se știe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0uIOoJ to the field below: