CL Suceava nu vrea un nou Lidl în cartierul Zamca - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

CL Suceava nu vrea un nou Lidl în cartierul Zamca

De    •   Publicat acum 3 ani, 24 noiembrie 2016   •   1 comentariu

Foto: Ziarul de pe Net

Foto: Ziarul de pe Net

În ședința din această după-amiază, consilierii locali suceveni au respins solicitarea  Lidl România pentru Plan Urbanistic de Detaliu pentru un centru comercial pe strada Zamcei nr. 15, în vecinătatea colegiului  Mihai Eminescu.

În adresa semnată de directorii Bogdan Moroșanu și Sorin Ianul se menționa că  Lidl România  își asuma costurile aferente lucrărilor de pe spațiul public din imediata vecinătate a terenului și cele determinate de relocarea stâlpilor de iluminat public de pe latura vecină străzii Mărășești.

Aleșii locali au reclamat problemele de trafic rutier și necesitatea amenajării unui sens giratoriu în zonă.

Rezultatul : un vot pentru, 7 abțineri și 15 voturi împotrivă.

În schimb, aleșii Sucevei au aprobat în unanimitate Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea centrului de radioterapie în curtea spitalului vechi, pe un teren de 1.000 metri pătrați.

Clădirea va avea un etaj, terenul fiind concesionat către firma  Lotus Center din Cluj Napoca, valoarea proiectului fiind de 13 milioane euro.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 24 noiembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 24, 2016 @ 4:34 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  La Suceava se poate. Consilierii suceveni au decis ca nu mai vor un nou supermarket in oras. Punct. La Fălticeni, in schimb, PSD a hotărît că se poate, și nu oricum, că se poate ridica un supermarket din tabla de cîțiva penny, pe strada Sucevei, într-o zonă cu numeroase monumente istorice. Și de ce nu s-ar putea, cînd, în aceeași zonă, și-a tras o monstruozitate de bloc feciorul secretarei primarului Coman, cu PUZ aprobat după începerea lucrărilor, și, mai spre Colegiul Nicu Gane altă șmechereală, alt bloc, ăla din strada Pleșești-Gane, ridicat din “repararea capitală” a unei coșmelii din tablă. Tot fără PUZ, normal, că de asta a cîștigat Coman alegerile cu 80 la sută, ca să facă mușchii lui ce vrea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string RaYlUG to the field below: