Incendii la Todirești, Mănăstirea Humorului și Vulturești - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Incendii la Todirești, Mănăstirea Humorului și Vulturești

De    •   Publicat acum 3 ani, 2 noiembrie 2016   •   Fara comentarii

incendiu casa

Ieri, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Todireşti, au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui D.A., din comuna Todireşti.

A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi și s-au degradat 50 de metri pătraţi din planşeu, aproximativ 30 metri pătraţi de tablă şi 4 ferestre din PVC.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum deteriorat.

Tot ieri, pompierii de la Garda de Intervenţie Gura Humorului împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Brăieşti au intervenit cu 4 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei C.E., din satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului.

Flăcările au distrus adăpostul de animale, circa 8 tone de fân şi un metru cub lemn de foc, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit.

În această dimineață, militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu 2 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei M.N., din satul Giurgeşti, comuna Vultureşti.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la o gospodărie învecinată.

A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 96 de metri pătraţi și s-au degradat planşeul, pereţii şi bunuri casnice.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 2 noiembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 2, 2016 @ 11:04 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ivNqcb to the field below: