7 oferte pentru tipărirea buletinelor de vot în județul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

7 oferte pentru tipărirea buletinelor de vot în județul Suceava

De    •   Publicat acum 3 ani, 27 octombrie 2016   •   Fara comentarii

buletin de vot

Mâine, în ședința Colegiului Prefectural, prefectul de Suceava Constantin Harasim va prezenta stadiul realizării acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Până acum, el au emis 4 ordine referitoare la constituirea Comisiei Tehnice Judeţene, a Grupului tehnic de lucru de pe lângă Comisia Tehnică Judeţeană,stabilirea dimensiunii ştampilelor care se folosesc la alegeri și  constituirea comisiei pentru evaluarea ofertelor în vederea achiziției de produse, bunuri şi servicii.

Harasim informează că a fost transmisă către Primării legislația aplicabilă pentru organizarea și desfășurarea alegerilor, pe pagina de internet a Prefecturii fiind încărcată legislația aplicabilă pentru organizarea și desfășurarea alegerilor din data de 11 decembrie.

A fost estimată cantitatea de hârtie de ziar necesară tipăririi buletinelor de vot,calculat necesarul de tuș, tușiere și alte materiale necesare votării, dotat sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Suceava cu liniile de comunicaţie, apoi preluat în pază de Inspectoratul de Jandarmi.

Pe SEAP a fost lansată procedura simplificată, într-o singură etapă, pentru achiziţia serviciului de tipărire buletine de vot, a avut loc deschiderea celor 7 oferte depuse, în această perioadă având loc evaluarea din punct de vedere tehnic şi financiar.

Pe 28 octombrie va avea loc repartizarea pazei secţiilor de votare pe structurile MAI din judeţ, până pe 11 noiembrie primarii urmând să emită dispoziții privind realizarea locurilor speciale de afişaj electoral.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 27 octombrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 27, 2016 @ 3:47 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 41Dkd8 to the field below: