Fosta consilieră locală Mihaela Bărbăcuț, cercetată de ANI pentru conflict de interese - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fosta consilieră locală Mihaela Bărbăcuț, cercetată de ANI pentru conflict de interese

De    •   Publicat acum 3 ani, 19 octombrie 2016   •   1 comentariu

 

Mihaela Barbacut 2014

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate precum și existența conflictului de interese de natură administrativă și penală în cazul a 21 de foști și actuali aleși locali.

Potrivit unui comunicat de presă al ANI, printre aceștia se numără și fosta consilieră locală PSD Mihaela Bărbăcuț, care  a participat în perioada exercitării mandatului la dezbateri și a votat Hotărea Consiliului Local al Municipiului Fălticeni  prin care a fost aprobată lista de priorități și lista de repartizare a locuințelor pentru tineri destinate închirierii, pe listele respective regăsindu-se și vărul său primar (rudă de gradul IV). ANI consideră că Bărbăcuț a încălcat dispozițiile art.77 din Legea nr. 161/2003 și art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/ 2011.

Fosta directoare a Colegiului Național Nicu Gane Fălticeni, Mihaela Bărbăcuț nu a mai candidat pentru un nou mandat de consilier local la alegerile de anul acesta. Ea a fost notifică cu privire la începerea cercetărilor și a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Numărul aleșilor locali în cazul cărora Agenția Națională de Integritate a constatat incidente de integritate în cursul acestui an este de 254 aleși locali.

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 19 octombrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 19, 2016 @ 12:11 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Mihai spune:

  Deci in sfarsit se misca treaba si pe la Falticeni! Asta e o veste buna! Sa vedem daca se va si intampla ceva cu oamenii astia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string EXCDym to the field below: