Oamenii de afaceri suceveni, nemulțumiți de procedura înregistrării în scopuri de TVA - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Oamenii de afaceri suceveni, nemulțumiți de procedura înregistrării în scopuri de TVA

De    •   Publicat acum 3 ani, 18 octombrie 2016   •   Fara comentarii

tva_088_formular_tva_23241600

Astăzi, la sediul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava a avut loc la solicitarea Uniunii Generale a Industriaşilor din România – Filiala “BUCOVINA”, o a doua şedinţă a Comisiei de Dialog Social, având ca temă de discuţie – introducerea Formularului 088 prin Ordinul 3841/2015 al Agenţiei Naţionale de Administraţie Fiscală, măsură ce a generat mari dificultăți în procedura înregistrării sau reînregistrării în scopuri de TVA a agenților economici.

La întâlnire au participat reprezentanții Instituției Prefectului, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, vicepreședintele Consiliului Județean, Viorel Seredenciuc, reprezentanţii Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași, Direcției Antifraudă Fiscală Suceava, Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Federației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii Suceava, CECCAR Suceava, agenți economici, cât şi preşedintele și vicepreședintele UGIR filiala „Bucovina” Suceava, respectiv Ovidiu Ilisei și Filip Șerban.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectura Suceava, în cadrul ședinței au avut loc discuții tehnice, reprezentanții UGIR Suceava ridicând probleme punctuale, solicitând totodată modul de soluționare la câteva cazuri concrete din activitatea agenților economici. Unele probleme și-au găsit răspunsul în timpul ședinței, altele au fost preluate și urmează a fi transmise forurilor superioare.

DANIEL BOGHIȚĂ

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 18 octombrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 18, 2016 @ 6:56 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string hV2JsE to the field below: