Incendiu la Dorna Arini produs de o țigară nestinsă. Proprietarul casei a suferit arsuri - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Incendiu la Dorna Arini produs de o țigară nestinsă. Proprietarul casei a suferit arsuri

De    •   Publicat acum 3 ani, 17 octombrie 2016   •   Fara comentarii

tigara aruncata

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii  de Urgenţă Moldova Suliţa au intervenit, ieri, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o motopompă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui P.M., din satul Benia, comuna Moldova Suliţa.

Au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi, anexa pe 26 de metri pătraţi, unelte agricole, scule de dulgherie, materiale textile, documente personale şi de proprietate și s-au degradat acoperişul din tablă pe o suprafaţă de aproximativ 130 de metri pătraţi, precum şi aparatură electrocasnică.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolaţia deteriorată.

Tot ieri, militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Ş.I., din comuna Dorna Arini.

La sosirea echipajelor, ardeau obiecte de mobilier din interiorul bucătăriei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă.

Echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, care a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei, în încercarea de a stinge singur focul, înainte de sosirea salvatorilor.

Ulterior, acesta a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului din Vatra Dornei pentru tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de o ţigară uitată nestinsă pe marginea din lemn a patului.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 17 octombrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 17, 2016 @ 11:21 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string sNkjRo to the field below: