Despre liberalii de Fălticeni, din Bucovina lui Flutur descălecătorul   - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Despre liberalii de Fălticeni, din Bucovina lui Flutur descălecătorul  

De    •   Publicat acum 2 ani, 16 octombrie 2016   •   11 comentarii

 

Astăzi, cetățeanul de județ Gheorghe Flutur a venit la Fălticeni, la manifestarea Târgul Mărului, pentru a reaminti meltenilor regățeni că el a nășit acest târg de succes pe vremea când avea ca preocupare principală uciderea în masă a găinilor pe motiv de aviară.

Cu nasul pe sus, așa cum bine îl știm, cetățeanul Flutur ne-a prezentat CV-ul lui de om cu funcții, descălecat din Bucovina doar să vadă dacă ce a sădit el ca ministru crește sub ochii partenerilor săi de la PSD.
Târgul era tot aici și tot de succes cum l-a lăsat domnia sa și prietenul său regățean Vasile Tofan.
Amicul Vasile nu a fost prezent alături de prietenul George, fiind scuzat pe caz de boală spun colegii, doar că suferințele acestuia se potrivesc fix cu ziua în care a aflat că Angelica Fădor și Radu Surugiu i-au luat fața pe lista de viitori deputați de Suceava. Cine sunt doamna Fădor și domnișorul Surugiu ? Habar nu am și habar nu au majoritatea cetățenilor județului Suceava. Doar două lucruri se știu despre cei doi: că doamna are calitatea de primăriță de Bucovina, la Iacobeni, iar cel de-al doilea îl reprezintă pe domnul Relu Fenechiu, în calitatea sa de ieșean. Despre Surugiu se mai aude că a pierdut timpul prin Bucovina, în ultimii patru ani, ca parlamentar PNL, dar această informație este confirmată doar de site-ul Camerei Deputaților, nu și de mărturii concrete ale trecerii sale prin județul Suceava.

Cetățeanul Flutur a venit la Fălticeni să se prezinte pe sine, dar nu și pe candidatul fălticenean (de formă, ce e drept) Gabriel Moroșanu, care a acceptat o prezență pe lista de deputați de Bucovina lui Flutur, poate pentru a salva onoarea nereperată a organizației. Căci nu are nicio șansă să ajungă deputat de pe locul șapte, unde a fost zvârlit de liberalii vopsiți din Bucovina. Probabil speră că activul de partid nu își va pierde antrenamentul pentru campanii electorale și le-a servit o țintă falsă să alerge din poartă în poartă în luna noiembrie. Doar că oamenii PNL-ului au cam plecat acasă sau la PSD după ce destinele liberalismului de pe Șomuz au rămas la mâna unor incompetenți fără chef de muncă, dar cu mare chef de ceartă.

Cetățeanul Flutur ar fi putut să ne scutească de aroganța de a vizita Fălticeniul. De regulă, din bun-simț nu te întorci la locul crimei, mai ales după ce ai predat orașul prietenilor tăi de la PSD, cu care (în ciuda show-ului mediatic) are o relație bună.
Șansa de a reconstrui organizația locală PNL Fălticeni având în frunte un parlamentar a fost irosită pentru a putea da o șansă Iacobeniului și Iașului de a fi reprezentate de câte un deputat. De Bucovina ambalată.
La alegerile parlamentare din decembrie, la Fălticeni, PSD va câștiga cu un scor zdrobitor, mai ales că este bine reprezentat pe listele social-democraților, iar PNL va încasa o bătaie care îi va fi fatală. Cu sau fără vizita lui Flutur la Fălticeni, liberalismul întreținut la flacăra spirtierei se va stinge fără doar și poate, și pe bună dreptate căci o dau de gard de vreo 6 ani încoace. Dacă în politică ar exista demnitate și onoare, membrii PNL Fălticeni ar fi trebuit să îl lase singur pe Flutur în vizita sa scurtă prin Târgul Mărului. Dacă ar exista și bun-simț, cel puțin doi oameni din conducerea PNL Fălticeni ar trebui să-și scrie în această seară demisiile din partid  și să i le trimită lui Flutur împreună cu un coș de mere Gala. Nu Gala Bute cum îi place doamnei Udrea, ci Gala- soiul de mere pe care îl poate înghiți domnul Flutur din zona Fălticeni.
Dar cum nu există nici de unele în politică, vom mai auzi când și când faptul că la Fălticeni există o organizație PNL și chiar are și conducere. Eu cred că este doar un grup de prieteni care se întâlnesc la sediu câteodată și beau o bere la sfârșitul ședințelor.

 

SERGIU JIPA

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 16 octombrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 17, 2016 @ 9:03 am
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , , ,

11 comentarii

 1. PNL-ist spune:

  Perfect de acord! Încă o data Falticeniul este uitat si sansa de a construi o opoziție adevărată este ratată. Gheorghe Flutur stie de Falticeni doar în campanii electorale si doar atunci când sunt zile de sărbătoare. Gheorghe Flutur mai bate încă o dată palma cu PSD si preda cu bună argintata Falticeniul în mână acestora. Liberalism la Fălticeni va mai exista când nu va mai exista Flutur.

 2. EUGEN spune:

  Falticeniul a fost si este lasat la ,,rosu”ca si spitalul care este tot la,,rosu” de 20 de ani. Acest oras a ramas la cheremul unor oameni care nu-si vad decat propriul lor interes si tocmai de aceea am ajuns ca la targul de mere,,astai al tau, astai al meu”,le-am luat ochii si noi mergem spre victorie cu satisfactia ca i-am mai convins inca odata sa ne mai votezre.La randul nostru nici nu ne mai intereseaza 11 decembrie,rezultatele se stiu iar viitoarele investitii ale Falticeniului vor ramane sigur tot la,,rosu”

 3. Tot eu spune:

  Wikipedia zice asa “Fălticeni este al treilea oraș din țară ca număr de scriitori autohtoni, după aceleași importante centre culturale București și Iași. Raportat, însă, la numărul de locuitori, Fălticeni se situează pe primul loc în România. Fălticeni a dat României zeci de oameni ai literelor de talie națională și recunoaștere mondială. Orașul a format 16 academicieni, 12 generali, 60 de doctori în cultură și știință.”
  O avea si Gheorghe Flutur internet? Dacă nu sa pună pe cineva din CJ sa-i printeze, chiar sa-i citească. Nu Suceava, nu Rădăuți, nu Iacobeni – doar Fălticeni! Meritam mai mult! Gheorghe Flutur începi să devii mic, asta e începutul sfârșitului.

 4. Ion spune:

  Bravo Ziarul de pe Net !

 5. Laur spune:

  Romanticul târziu Jipa Sergiu nu s-a schimbat din liceu.Succes Serge dar lupti cu morile de vânt.

  • Mihai spune:

   Lasa tampeniile ca din cauza oamenilor ca tine tara e cum e si nu din cauza celor ca Sergiu. Mai bine ciocu mic si intoarce-te la activitatea ta importanta de zi cu zi. Lasa pe cine are curaj sa scrie si sa arate cu degetul la cine trebuie.

 6. Ion spune:

  Comentati,ba liberalii pxxxx!Ciclocu mic si acum?

  #Comentariu moderat.

 7. AI!AI!AI! spune:

  Nu exista liberali autentici in Falticeni!Sunt nist cetateni de multe ori onorabili,care in majoritate sunt formati politic la scoala de partid a PCR si care mimeaza si ei un liberalism de lozinca (pe care nu il inteleg fiind incapabili structural sa il asimileze) pt ca pe stanga nu mai au locuri la ciolandreala!

 8. Viorel I. spune:

  Felicitări, „Ziarul de pe Net”! Sunteți alături de noi și vă suntem alături! Toată stima! Succes mai departe!

 9. GOI spune:

  La ce te puteai astepta de la niște trădători care se întâlneau pe ascuns la Iristar primind promisiuni care …na beleaua nu a fost onorata…eu zic ca se pot redresa liberalii fără șmecheriile si tradatorii PDL-isti asa cum i-a învățat Blaga,Flutur,Baselu sa vândă pe nimic onoarea liberalului falticenean , stima Fălticeniului și tot ce e moral și trainic.
  Pentru asta au sacrificat unul din cele mai puternice org. …un consilier județean nesemnificativ…
  Păcat!!!!

 10. simplu spune:

  DUPA CUM S-A VOTAT IMN PRIMAVARA EU CRED CA FATICENIUL ESTE UN ORAS COMUNIST(CEL PUTIN IN PROPORTIE DE 70%) SI ACEST LUCRU ARE CEL PUTIN TREI CAUZE:

  1. NU EXISTA INDUSTRIE SI NU SUNT CREATE LOCURI DE MUNCA( IN AFARA DE CELE DE LA STAT CARE IN ULTIMII 10 ANI S-AU MAJORAT CU 150% SI CARE NU ADUC PLUS VALOARE SI CRESTERE ECONOMICA)
  2. MAJORITATEA TINERETULUI SI A OAMENILOR CARE AU VRUT SA-SI CREEZE UN LOCUSOR IN ACEST ORAS SUNT PLECATI IN STRAINATATE
  3.MAJORITATEA MASEI DE VOT SUNT PENSIONARI (99% FOSTI COMUNISTI) CARE SUNT USOR DE ADUS LA VOT CU O BANCUTA IN FATA BLOCULUI SI NISTE FLORICELE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string YbOQ3K to the field below: