După ce, la ordinul PNL, nu a fost de acord cu nocturna pe stadionul Areni, Harșovschi vrea acum și reflectoare, și reparații la tribune - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

După ce, la ordinul PNL, nu a fost de acord cu nocturna pe stadionul Areni, Harșovschi vrea acum și reflectoare, și reparații la tribune

De    •   Publicat acum 3 ani, 12 octombrie 2016   •   Fara comentarii

 Lucian Harsovschi 18.01.16

La începutul anului, urmând  directiva  deputatului PNL Bălan, consilierul local Lucian Harșovschi l-a  faultat  pe primarul pe atunci independent Ion Lungu și a votat împotriva amplasării instalației de nocturnă pe stadionul  Areni  Suceava.

Acum, în urma numeroaselor mesaje critice, el se justifică pe Facebook înaintea meciului Foresta – Steaua din Cupa României.

Harșovschi spune că  “alături de primarul Sucevei Ion Lungu  ( acum PNL – n.r. )  susțin aducerea unei nocturne mobile pentru a se putea juca pe Areni”,  adăugând că, totuși, conducerea echipei este cea care trebuie să ia această decizie.

Harșovschi rememorează  trântirea  proiectului nocturnei și face legătura cu prezentul :  “În primăvară, la votarea bugetului, am susținut că o nocturnă nu este oportună în condițiile în care o parte din stadion este în pericol de prăbușire.

Mai mult, poziția mea a fost luată ținând cont că echipa nu avea un parcurs foarte “clar” în campionat ( drept urmare că, matematic, a retrogradat în liga a 3-a ).

Astăzi, echipa care are o conducere nouă, va juca cu Steaua București în Cupa României.

Susțin în continuare ca, înainte de montarea permanentă a acesteia sau chiar și simultan, să consolidăm stadionul în așa fel încât să putem avea 12.500 de spectatori pe Areni și nu aproximativ 8.000 – 9.000 cât putem avea acum”.

Referitor la același subiect, primarul Lungu a spus astăzi că  “au fost alte păreri, știam că așa o să se întâmple, că vom ajunge să disputăm meciuri în nocturnă și să nu avem unde…”

Consolidarea stadionului, despre care vorbește Harșovschi, necesită investiții importante și îndelungate în timp, având în vedere că tribuna superioară este închisă publicului, neprezentând siguranță.

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2016/09/01/tribuna-etajata-a-stadionului-areni-suceava-ramane-un-pericol-pentru-spectatori/

Clubul  Foresta  trebuie să facă rost în scurt timp de 40.000 euro pentru închirierea nocturnei, meciul cu  Steaua  fiind programat la finalul lunii.

În caz contrar, partida televizată de PRO TV se va juca, pe data de 27 octombrie, de la ora 21.30, cel mai probabil la Botoșani.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 12 octombrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 13, 2016 @ 11:34 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IbaJGh to the field below: