Ignoranța părinților afectează grav sănătate și fericirea copiilor: cum îşi pot recăpăta zâmbetul pierdut? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ignoranța părinților afectează grav sănătate și fericirea copiilor: cum îşi pot recăpăta zâmbetul pierdut?

De    •   Publicat acum 3 ani, 22 septembrie 2016   •   Fara comentarii

antena3.ro-plange-plans-lacrimi-fetita-copil_3
“Părinţii au ajuns până în punctul în care afirmă că nu-şi pot înţelege proprii copii, pentru că sunt din ce în ce mai închişi în ei, iar comuniunea în familie a devenit un obiectiv imposibil de atins.

Din păcate, adulţii de azi au uitat de bucuria pe care o resimţeau în orice clipă atunci când erau ei copii.

Poate nu toţi eram încântați de ideea de a merge la şcoală, dar cu siguranţă eram încântaţi de revederea colegilor și prietenilor.

Avalanșa de informații cu care suntem bombardați continuu pare că ne sufocă, iar când vine vorba de copii și de cum să îi creștem, putem spune că avem de-a face cu o adevărată explozie”  declară Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

Specialistul afirmă că ne dorim copii perfecți, care au cele mai bune note la școală, sunt cei mai bun la sport și activități extrașcolare, dar uităm de nevoile lor naturale, de dorințele lor reale.

“Când vine vorba de copii, aceste intenții pot avea chiar efecte dezastruoase, care pot traumatiza și schilodi un copil, din punct de vedere emoțional și mental pentru tot restul vieții.

Am uitat cum este să îl facem să se simtă apreciat, important, în siguranță și iubit fără niciun motiv”  apreciază Popa.

După ce a participat la mai multe conferinţe şi congrese internaţionale, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză a importat o revoluţionară metodă inventată de cercetătorul australian Joane Goulding.

Metoda se numeşte  SleepTalk  şi a devenit un adevărat fenomen în rândul părinţilor care vor să-i ajute pe copii să se simtă în siguranță, iubiți, apreciați, chiar și atunci când părinții nu sunt de acord cu dorințele copiilor.

Eugen Popa a mai adăugat că tehnica ajută comunicarea direct cu sufletul copilului și  să rescriem astfel crezurile negative și limitatoare pe care copilul le-ar putea avea, participând astfel în mod pozitiv la dezvoltarea sa”.

 

TĂNASE TASENȚE

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 22 septembrie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 22, 2016 @ 11:21 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5Npwdw to the field below: