Primarul Coman dă în judecată ziariștii care au scris despre îmbolnăvirile cu meningită de la NADA FLORILOR: “Au prejudiciat imaginea mea și activitatea unei instituții” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Primarul Coman dă în judecată ziariștii care au scris despre îmbolnăvirile cu meningită de la NADA FLORILOR: “Au prejudiciat imaginea mea și activitatea unei instituții”

De    •   Publicat acum 4 ani, 30 august 2016   •   5 comentarii

Sedinta CL Falticeni 30.08.16 

Primarul de Fălticeni Cătălin Coman susține că informațiile din presa județeană referitoare la îmbolnăvirile cu meningită a mai multor copii după ce s-au îmbăiat în piscinele de la  Nada Florilor  nu sunt adevărate și că i-a acționat în instanță jurnaliștii care au tratat subiectul.

El a spus astăzi, în ședința Consiliului Local, că  “organele de control pot să vă confirme oficial că nu există niciun fel de problemă referitor la partea de bacterii, avem rapoartele oficiale ale Direcției de Sănătate Publică.

Au fost, într-adevăr, în ziare anumite chestiuni, i-am dat în judecată.

Au prejudiciat imaginea mea și au prejudiciat activitatea unei instituții doar pe bază de zvonuri, de supoziții și de rea intenții”.

În aceeași notă, alți consilieri au calificat articolele din presă  “dezinformări răuvoitoare”  și i-au solicitat primarului să facă cunoscute aceste lucruri cât mai repede.

În această lună,  Monitorul de Suceava  a titrat  Piscinele de la Nada Florilor Fălticeni nu au aviz de la DSP. Mai mulţi părinţi reclamă că au ajuns la spital cu copiii bolnavi de meningită,  iar  Obiectiv de Suceava   De ce încearcă DSP Suceava să ascundă sub preș focarul de meningită de la Fălticeni.

Articolele contineau sau făceau referire la opiniile reprezentanților Direcției de Sănătate Publică și ale primarului Coman.

SERGIU JIPA

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 30 august 2016
 • de:
 • Ultima modificare: august 30, 2016 @ 8:42 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

5 comentarii

 1. Tic spune:

  PROFU DE SPORT ARE TUPEU SI VA PIERDE PE MANA LUI .

 2. reply spune:

  “Rea intenţii”?
  Acordul s-a pierdut pe drum…

 3. Partidul te vrea prost spune:

  Vai ce scandalizat este domnul primar!!!!! Si ce reactii de veritabil tiran are. I se trage de pe linie de partid sau e un defect profesional?
  Acum ca are majoritate in partid te astepti la ce e mai rau de la machiavelli asta.
  Asteptam o directiva de partid in care toti astia de la Psd sa fie aplaudati cand trec pe strada. Asta o sa il imbuneze pe despotul nostru cu siguranta. He he.

 4. AI!AI!AI! spune:

  eu cred ca va medita mai mult si va vedea ca nu are cum castiga!un jurist bun i-ar putea explica de ce!

 5. Tic spune:

  Are probleme, se inteapa cu unghia sub nas, un control medical nu strica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string SFlKwq to the field below: