Ședință întreruptă și certuri politice la Consiliul Județean.  PSD și PNL au făcut din nou bășcălie pe banii sucevenilor ! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Ședință întreruptă și certuri politice la Consiliul Județean.  PSD și PNL au făcut din nou bășcălie pe banii sucevenilor !

De    •   Publicat acum 4 ani, 24 august 2016   •   1 comentariu

 

 • ședința a debutat cu o pauză determinată de neîntrunirea unei comisii și a continuat cu contre de critici și laude

 SEDINTA CJ SUCEAVA 24.08 (1)

 

Ședința de azi a consilierilor județeni a fost, la fel ca și cea anterioară, un șir continuu de remarci și critici politicianiste sau pe lângă subiect din partea PSD și de laude deșănțate dinspre PNL.

După 10 minute de la începere, discuțiile a fost întrerupte de președintele GHEORGHE FLUTUR, după ce social democrații au reclamat că nu s-a întrunit comisia de buget – finanțe pentru a analiza proiectele de hotărâre.

Membrii comisiei s-au retras 50 de minute, timp în care conducerea CJ și ceilalți consilieri au căutat diverse metode pentru a-și omorâ timpul.

 

SEDINTA CJ SUCEAVA 24.08 (2)

 

La revenire, CĂTĂLIN NECHIFOR și IOAN CUȘNIR ( PSD ) au atacat frontal PNL, cu motiv sau doar pentru a face atmosferă, la aproape fiecare punct de pe ordinea de zi, uneori din motive puerile, cum ar fi faptul că FLUTUR  ar trebui să revină cu precizări”  pentru că a greșit declarația de avere, unde a scris  fiica  cu un singur i.

Întrebările lui NECHIFOR referitoare la asigurarea salariilor pentru angajații Direcției de Asistență Socială și a banilor pentru naveta cadrelor didactice au primit răspunsuri neconvingătoare din partea șefului județului, la fel și schimbarea denumirii manifestării  Comorile muntelui  în  Sărbătoarea muntelui.

În schimb, profitând de prezența presei, FLUTUR a ținut să-și facă un bilanț al celor două luni de mandat, amestecând de-a valma șoseaua de centură a Sucevei, pârtia de schi Rarău, conducta de gaz spre Vatra Dornei, aeroportul Salcea, despăgubirile la inundații, reparațiile la drumuri, investițiile la școli și creșterea numărului turiștilor în Bucovina.

Drept răspuns, NECHIFOR și CUȘNIR l-au aplaudat în derâdere, amintind de atmosfera congreselor comuniste din timpul lui CEAUȘESCU.

 

DAN PASCARU

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 24 august 2016
 • de:
 • Ultima modificare: august 24, 2016 @ 3:47 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. DUDU spune:

  DEJA AM UN GUST ACRU,ACESTE JIGNIRI SI CONTRE NU SUNT DECAT LA NIVELUL DE MAHALA SI NU DE CONSILIUL JUDETEAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rQXYpV to the field below: