STAN: Membrele PSD pot constitui esența reformei clasei politice și cheia succesului în alegerile parlamentare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

STAN: Membrele PSD pot constitui esența reformei clasei politice și cheia succesului în alegerile parlamentare

De    •   Publicat acum 3 ani, 12 august 2016   •   Fara comentarii

PSD intalnire OF Cacica 11.08 (1)

Comitetului Executiv al  Organizației  Femeilor Social-Democrate Suceava s-a întâlnit joi, 11.08.2016, la ora 18.00, la Cacica, unde au participat peste 170 de reprezentante  ale doamnelor social-democrate din toate zonele județului, membri ai Biroului Permanent al Organizației Județene PSD și parlamentari.

Oana Pintilei, președinta OFSD,  făcut o prezentare a activităților în care s-au implicat organizațiile în ultimii patru ani și care au contribuit la promovarea valorilor social-democrate: activități culturale, educaționale, caritabile și politice.

“Datorită implicării lor, doamnele social-democrate au fost prezente într-un număr important pe listele electorale ale PSD Suceava, obținând 3 funcții de primar (Maria Tomescu – comuna Baia, Violeta Țăran – comuna Berchișești, Maria Pleșca – comuna Voitinel), 2 funcții de consilier județean (Gabriela Mihai, Oana Pintilei), 5 fucnții de viceprimar și 95 funcții de consilier local. Astfel,  doamnele social-democrate au cea mai consistentă reprezentare pe scena politică a județului Suceava”, se precizează în comunicatul de presă transmis de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru RĂDULESCU.

 

PSD intalnire OF Cacica 11.08 (2)

Președintele Organizației Județene PSD Suceava, Ioan STAN, a apreciat implicarea doamnelor social-democrate și și-a exprimat  opinia că membrele PSD pot constitui esența reformei clasei politice și cheia succesului în alegerile parlamentare din 2016.
El l-a încurajat pe doamne să-și manifeste intenția de a fi prezente pe listele electorale.

“Reprezentantele locale ale OFSD care au luat cuvântul și-au exprimat unanim convingerea că obiectivul electoral stabilit de PSD Suceava va fi realizat print-o implicare mai profundă a doamnelor în activitățile politice, dar și prin invocarea rezultatelor foarte bune în plan social și economic, obținute în toată perioada  post-decembristă de guvernele social-democrate, în antiteză cu rezultatele dezastruoase ale guvernelor liberale sau tehnocrate, ale căror consecințe se resimt și astăzi” , se mai arată în comunicatul PSD.

 

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 12 august 2016
 • de:
 • Ultima modificare: august 12, 2016 @ 2:08 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JnnoVp to the field below: